ten płot to chyba robił za tarcze w czasie wojny ze tak zmasakrował xsi.
Płot był z siatki, cała masakra to uderzenie w polo, i troche w krawężnik.
Kazdy sie zastanawial jak ja to zrobilem ze byłem na głownej a przód nie ma nawet ryskiPiTT - Śro 08 Wrz, 2010 o szajse!! dobrze że nic się nie stało poważniejszego Barejka - Śro 08 Wrz, 2010 Ale kupiec moglby sie rozmyslic, a tak masz pewna kase wyplacona w kazdym badz razie wspolczujeFranek - Śro 08 Wrz, 2010 AndreXSi, jak Cię boli to nawet się nie zastanawiaj i wal do lekarza.
Generalnie po wypadku powinno się pójść do neurologa.
Współczuję, ale ogarnąłeś dobrze.Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010 Piję właśnie trzeciego niepasteryzowanego Kasztelana (polecam, ale Lwówek lepszy...) i już mnie nic nie boli...Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010 Dobrze ze nic poważnego Ci nie jest ! Szkoda (bo miałem na nie ochote)xsi , ale szkoda całkowita bedzie na 100%Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010 kurdę..
niezłe gówno..
Andrę,
dobrze, ze kosci na miejscach, idz do lekarza jak wytrzezwiejesz fajnie, ze nie przysunąles na wprost a furakki.. coz.. odkupi sie i bedzie przynajmniej co wnukom opowiadac.
zdrowia, szczescia!! Cassis - Śro 08 Wrz, 2010 Łoo Andre żeś poszedł po garach... dobrze że całyś chłopakuQukie - Czw 09 Wrz, 2010 współczucia, ale z tym karkiem to jest tak, że powinieneś mówić, że Cię boli i dostać parę tysi odszkodowania KonradMK - Czw 09 Wrz, 2010
Qukie napisał/a:
współczucia, ale z tym karkiem to jest tak, że powinieneś mówić, że Cię boli i dostać parę tysi odszkodowania
hahahahahaha. dobre. ja nie dostałem ani złotówki. Andre, leć po kołnierz na szyję (taki miękki) i wal do lekarza. Będzie bolało.Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010 Na razie jest nieźle, co prawda czuję dyskomfort w szyi ale bardzo nie boli. Przejde się do lekarza żeby sprawdzic czy z kregami wszystko oki bo to może wyjść z czasemKonradMK - Czw 09 Wrz, 2010
AndreXSi napisał/a:
Na razie jest nieźle, co prawda czuję dyskomfort w szyi ale bardzo nie boli. Przejde się do lekarza żeby sprawdzic czy z kregami wszystko oki bo to może wyjść z czasem
współczucia, ale z tym karkiem to jest tak, że powinieneś mówić, że Cię boli i dostać parę tysi odszkodowania
Orzecznicy z ZUSu to cwane bestie.
Odszkodowanie jest wyliczane w zależności od tego jaki mamy % uszczerbku na zdrowiu. x% x suma na 1%. Nadwyrężone mięśnie to chyba 0% więc jakby tego nie liczyć parę tysi nie wyjdzie Barejka - Czw 09 Wrz, 2010 Udawaj ze nie mozesz skrecic glowy w jedna strone do konca moj kolega dostal za takie prawie 1/2 Twojego xsi mi - Czw 09 Wrz, 2010 fak, trzy stówy mu dali?!