To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Anonymous - Śro 08 Wrz, 2010

Janusz napisał/a:
ten płot to chyba robił za tarcze w czasie wojny ze tak zmasakrował xsi.

Płot był z siatki, cała masakra to uderzenie w polo, i troche w krawężnik.

Kazdy sie zastanawial jak ja to zrobilem ze byłem na głownej a przód nie ma nawet ryski

PiTT - Śro 08 Wrz, 2010

o szajse!! dobrze że nic się nie stało poważniejszego (.)/
Barejka - Śro 08 Wrz, 2010

Ale kupiec moglby sie rozmyslic, a tak masz pewna kase wyplacona ;D w kazdym badz razie wspolczuje
Franek - Śro 08 Wrz, 2010

AndreXSi, jak Cię boli to nawet się nie zastanawiaj i wal do lekarza.
Generalnie po wypadku powinno się pójść do neurologa.
Współczuję, ale ogarnąłeś dobrze.

Piję właśnie trzeciego niepasteryzowanego Kasztelana (polecam, ale Lwówek lepszy...) i już mnie nic nie boli...

Dobrze ze nic poważnego Ci nie jest ! Szkoda (bo miałem na nie ochote)xsi , ale szkoda całkowita bedzie na 100%
Jakarti - Śro 08 Wrz, 2010

kurdę..
niezłe gówno.. :rotfl: :rotfl:

Andrę,
dobrze, ze kosci na miejscach, idz do lekarza jak wytrzezwiejesz :) fajnie, ze nie przysunąles na wprost a furakki.. coz.. odkupi sie i bedzie przynajmniej co wnukom opowiadac.

zdrowia, szczescia!! :)

Cassis - Śro 08 Wrz, 2010

Łoo Andre żeś poszedł po garach... dobrze że całyś chłopaku
Qukie - Czw 09 Wrz, 2010

współczucia, ale z tym karkiem to jest tak, że powinieneś mówić, że Cię boli i dostać parę tysi odszkodowania ;)
KonradMK - Czw 09 Wrz, 2010

Qukie napisał/a:
współczucia, ale z tym karkiem to jest tak, że powinieneś mówić, że Cię boli i dostać parę tysi odszkodowania ;)

hahahahahaha. dobre. ja nie dostałem ani złotówki. Andre, leć po kołnierz na szyję (taki miękki) i wal do lekarza. Będzie bolało.

Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010

Na razie jest nieźle, co prawda czuję dyskomfort w szyi ale bardzo nie boli. Przejde się do lekarza żeby sprawdzic czy z kregami wszystko oki bo to może wyjść z czasem
KonradMK - Czw 09 Wrz, 2010

AndreXSi napisał/a:
Na razie jest nieźle, co prawda czuję dyskomfort w szyi ale bardzo nie boli. Przejde się do lekarza żeby sprawdzic czy z kregami wszystko oki bo to może wyjść z czasem

pewnie masz naciągnięte ścięgna szyjne, zacznie boleć jak trochę odpuszczą.

martin.h - Czw 09 Wrz, 2010

Qukie napisał/a:

:lol2:

Orzecznicy z ZUSu to cwane bestie.

Odszkodowanie jest wyliczane w zależności od tego jaki mamy % uszczerbku na zdrowiu. x% x suma na 1%. Nadwyrężone mięśnie to chyba 0% więc jakby tego nie liczyć parę tysi nie wyjdzie :)

Barejka - Czw 09 Wrz, 2010

Udawaj ze nie mozesz skrecic glowy w jedna strone do konca moj kolega dostal za takie prawie 1/2 Twojego xsi :D
mi - Czw 09 Wrz, 2010

fak, trzy stówy mu dali?!