szyszolewo - Sob 31 Mar, 2012 Cześć , jestem Mateusz, mieszkam pod Krakowem. Jeżdżę fiatem białym grande punto t-jet.
Witam wszystkich iQ - Sob 31 Mar, 2012 Znasz moze akrobatycznego Janusza z okolic krakowa?zefir - Sob 31 Mar, 2012 szaleństwo szaleństwo,
eM ma dobry dzień
witajcie achojjjEkonomista - Sob 31 Mar, 2012 Witam serdecznie, wiedze, że klimat tu panujący jest szczególny, z chęcią podziele się swoją wiedze i posłucham was, mądrych ludzi no name - Sob 31 Mar, 2012
Ekonomista napisał/a:
panujący jest szczególny
Raczej szczególnej troski
witamzefir - Sob 31 Mar, 2012 proponuje z Ekonomii przesiąść sie na na hodowle jedwabnikow
witaj!Janusz - Sob 31 Mar, 2012
iQ napisał/a:
Znasz moze akrobatycznego Janusza z okolic krakowa?
ja nie znam nikogo kto by miał punto z tym śmiesznym silnikiem który strasznie syczy a nie jedzie M - Sob 31 Mar, 2012
zefir napisał/a:
szaleństwo szaleństwo,
eM ma dobry dzień
witajcie achojjj
Jest taki jak każdy tylko zauważyłem że nikt od miesiąca nie spuszczał wody w kolejce Bart - Sob 31 Mar, 2012
szyszolewo napisał/a:
Cześć , jestem Mateusz, mieszkam pod Krakowem. Jeżdżę fiatem białym grande punto t-jet.
która wersja t-jeta?
dłubałeś coś w nim?
ps. witam świeżaxówBlacha - Sob 31 Mar, 2012 Hej wszystkim.
Jako nowicjusz pragnę wszystkich powitać.
Mieszkam w Warszawie.
Jeżdżę Peugeot RCZ 200.
Z ciekawszych pozycji w moim życiu motoryzacyjnym mogę wymienić C4 VTS By Loeb oraz Clio III RS F1
Pozdrawiam.Yarko - Sob 31 Mar, 2012
Blacha napisał/a:
Hej wszystkim.
Jako nowicjusz pragnę wszystkich powitać.
Mieszkam w Warszawie.
Jeżdżę Peugeot RCZ 200.
Z ciekawszych pozycji w moim życiu motoryzacyjnym mogę wymienić C4 VTS By Loeb oraz Clio III RS F1
Pozdrawiam.
Cześć
Co przekonało Cię do RCZ'ta ?was79 - Sob 31 Mar, 2012 Jego fryzjer Blacha - Sob 31 Mar, 2012
was79 napisał/a:
Jego fryzjer
bynajmniej
super się prowadzi.
Silknik jest żwawy. Moim zdaniem wystarczający do tej budy.
Ekstra wygląd.
Składają go w Austrii was79 - Sob 31 Mar, 2012
Blacha napisał/a:
Ekstra wygląd.
Składają go w Austrii
aaa to przepraszam i witam kosmita - Sob 31 Mar, 2012 Witamy,
zapoda jakieś foty samochodu.
Upalasz nim coś ? Jakieś mody planujesz?
Masz dla niego jakieś imię/pseudonim?