To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Walle - Czw 09 Wrz, 2010

Kilka tysi jest do wyciągnięcia, tylko musisz mieć papier od lekarza. Masz 3 dni na to podobno.....
KonradMK - Czw 09 Wrz, 2010

na zgłoszenie szkody osobowej ma 3 lata
Anonymous - Czw 09 Wrz, 2010

Heh.. szczerze to nie zależy mi na odszkodowaniu. I tak się cieszę że wyszedłem z tego tak jak wyszedłem. Jeśli wszystko z szyją będzie ok to nie mam zamiaru nic udawać
Mick - Czw 09 Wrz, 2010

a powiedz, czy była policja i stwierdziła winę kierowcy Polo czy Twoją? czy może współwinę?

To jest najważniejsze, bo od tego będzie zależało, czy otrzymasz odszkodowanie od ubezpieczyciela i czy możesz dalej ciągnąć z lekarzem i ewentualnym uszczerbkiem na zdrowiu.

Tak jak mówią chłopaki nie ryzykuj idź odrazu na ostry dyzur, tak na prawde Policja powinna zamówić karetkę od razu...

Jacek - Czw 09 Wrz, 2010

Ądre :> żyjemy
GeKo - Czw 09 Wrz, 2010

AndreXSi, Z własnego doświadczenia Ci powiem. Kołnierz załóż po prostu profilaktycznie. Wszystkie takie strzały dają swoje odczucia do kilku dni a nawet tygodnia. I do lekarza na prześwietlenie czy wszystko OK. Bo im później rehabilitacja tym gorzej potem i trudniej.
Jacek - Czw 09 Wrz, 2010

Andrzej ma to w dupie, właśnie trzeźwieje i jest zły, jak zrobi jajecznicę to skoczymy znowy po browary i heja :faja:
Jakarti - Czw 09 Wrz, 2010

a nie odpowiedzieliscie Mickowi?

byla polizei, karetkai? jej wina? Twoja ( WTF? :D )

Jacek - Czw 09 Wrz, 2010

napisał przecież o_O

Byłem u lekarza, złamań brak, cośtam stwierdził (nie pamietam co) i mam kołnierz na 3 tygodnie.

Policja była, stwierdziła winę Pani z Polo, Pani przyjęła mandat.

M - Czw 09 Wrz, 2010

To teraz zmieniam Ci nicka na ET ;D

E... nie łapię dlaczego :) :)
M - Czw 09 Wrz, 2010

AndreXSi napisał/a:
E... nie łapię dlaczego :) :)

Podobnie bedziesz w kolnierzu wygladal :D

Fakt, wyglądam :rotfl: :rotfl:
mi - Czw 09 Wrz, 2010

jestem debilem

Mam kupę roboty, przeczytałem na szybko:
AndreXSi napisał/a:
Byłem u lekarza, złamałem bark, cośtam stwierdził (nie pamietam co) i mam kołnierz na 3 tygodnie.

...i się głowię wtf... xD