no name - Sob 31 Mar, 2012 To z obserwacji na JP Blacha - Sob 31 Mar, 2012
roj napisał/a:
Blacha napisał/a:
Mieszkam w Warszawie.
Jeżdżę Peugeot RCZ 200.
biały? jechałeś dziś wilanowską koło 19:30?
Tak jest Blacha - Sob 31 Mar, 2012 foty przykładoweBlacha - Sob 31 Mar, 2012 nie wiem czemu nie wskoczyło roj - Sob 31 Mar, 2012
Blacha napisał/a:
Tak jest
stałem koło Ciebie (srebrne clio na czerwonej feldze) na lewoskręcie w sobieskiego na skrzyżowaniu sobieskiego/wilanowska/rzeczpospolita, nawet pokazywałem dziewczynie jak wygląda ładny samochód.. dla fryzjera
a poważnie akurat mówiłem, że fura stylistycznie bardzo spoko.
oboje doszliśmy do wniosku, że ładniejsze niż TT ale lepiej kupić nowe z4
więc witam i pozdrawiam
no name napisał/a:
roj, tych RCZ to już całkiem sporo po wawie śmiga
a widzisz? małe jest to miasto no name - Sob 31 Mar, 2012
roj napisał/a:
małe jest to miasto
Mało to jest
roj napisał/a:
(srebrne clio na czerwonej feldze)
roj - Nie 01 Kwi, 2012
no name napisał/a:
roj napisał/a:
małe jest to miasto
Mało to jest
roj napisał/a:
(srebrne clio na czerwonej feldze)
no chwilowo nie jest idealny dla detektywa PieQt - Nie 01 Kwi, 2012 w tej konfiguracji (srebrny kolor z czerwoną felgą) megane rs 2 sąsiad jeździ, może to i ciekawe połączenie, ale felgę trzeba mieć ładnąroj - Nie 01 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
w tej konfiguracji (srebrny kolor z czerwoną felgą) megane rs 2 sąsiad jeździ, może to i ciekawe połączenie, ale felgę trzeba mieć ładną
ja kupiłem poYarkowe ori clio OZ, dramatu nie ma moim zdaniem.no name - Nie 01 Kwi, 2012 roj, żartowałem przecież roj - Nie 01 Kwi, 2012
no name napisał/a:
roj, żartowałem przecież
z czym bo już się pogubiłem?
serio przerzucam zaraz opony na srebrne oz bo na czerwonych jest za bardzo charakterystyczny na czym mi nie zależy akurat.no name - Nie 01 Kwi, 2012 fele zostaw tylko bude na biało przemaluj,
jak znalazł na euro 2012 roj - Nie 01 Kwi, 2012
Cytat:
fele zostaw tylko bude na biało przemaluj,
jak znalazł na euro 2012
taa, albo budę na czerwono.. z jakimś białym akcentem.. dajmy na to błotnik jeden.. i mapkę bemowa na klapę Anonymous - Nie 01 Kwi, 2012 Najeb.ałem sie ale witam , nAwer spiętego Michała O Janusz - Nie 01 Kwi, 2012 ja jeździłem ostatnio RCZ w dyszlu po chipsie, a właściwie, to przed chipsem, i po chipsie moim zdaniem fura bez szału jakoś tak lepiej mi sie monde jeździ
ale fakt faktem ludzie sie za tym oglądają fest, dzieci machają itp itd