Czesc wszystkim Cendra - Nie 01 Kwi, 2012 Siema!
Mam na imię Mariusz i w tym roku planuję zmienić auto, aspirację są przesiąść się na hh, zobaczymy co z tego wyjdzie Zarejestrowałem się na forum po to, żeby dowiedzieć się nieco więcej o niektórych modelach. Swoją drogą trzeba mieć cierpliwość, aktywacja konto trwała chyba z miesiąc... pum - Nie 01 Kwi, 2012
Cendra napisał/a:
Zarejestrowałem się na forum po to, żeby dowiedzieć się nieco więcej o niektórych modelach.
może być ciężko... to forum jest "inne"no name - Nie 01 Kwi, 2012
Cendra napisał/a:
aktywacja konto trwała chyba z miesiąc...
Tak krótko czekałeś ?
Mnie odpalili po pół roku
Witaj na forum szczęściarzuCendra - Nie 01 Kwi, 2012
pumfkp napisał/a:
Cendra napisał/a:
Zarejestrowałem się na forum po to, żeby dowiedzieć się nieco więcej o niektórych modelach.
może być ciężko... to forum jest "inne"
"ogólnie mówiąc life is brutal..." was79 - Nie 01 Kwi, 2012 W Ciechanowie produkują ciechana miodowego?
Witaj!no name - Nie 01 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
W Ciechanowie produkują ciechana miodowego?
Tak, znam nawet syna właściciela anjas - Nie 01 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
W Ciechanowie produkują ciechana miodowego?
Witaj!
Moim zdaniem robią go w Miodowiewas79 - Nie 01 Kwi, 2012 Zayebongo, jak dla mnie najlepsze piwo Cendra - Nie 01 Kwi, 2012 Miodowego i każdego innego no name - Nie 01 Kwi, 2012
was79 napisał/a:
jak dla mnie najlepsze piwo
Też mi spasowało, zresztą kilka innych od nich teżM - Nie 01 Kwi, 2012 Ciechan to mainstream,
polecam wybrać się do leclerca na bielanach i zobaczyć jakie produkcje piwne tam się znajdują
Piwo awiator zapakowane w papier w srodku samo szklo bez etykiety w smaku mega Kenet - Nie 01 Kwi, 2012
Cytat:
polecam wybrać się do leclerca na bielanach i zobaczyć jakie produkcje piwne tam się znajdują
potwierdzam! prowadzę testy na LM i La Liga, jest w czym wybierać Kenet - Nie 01 Kwi, 2012