PieQt - Nie 01 Kwi, 2012 bo tu się wstawia te zdjęciazajcev_28 - Pon 02 Kwi, 2012 Hej. Witam po raz drugi:)
Zajcev - Janek, Kraków, drugi hothatch - znowu Clio SPort:) Znowu od kolegi z forum;) Mam nadzieję że będzie dawało przynajmniej taką ilość "fun"-u jak Rabarbarowe:) ... no i że ten fun będzie trwał dłużej..;)anjas - Pon 02 Kwi, 2012 Od Rudella kupiłeś?Rasputin - Pon 02 Kwi, 2012 Jeśli tak to długiej przyszłości mu nie wróżę szyszolewo - Pon 02 Kwi, 2012
konradone napisał/a:
szyszolewo napisał/a:
konradone napisał/a:
Czy to nie Ty stajesz czasem na reymonta pod agh?
Tak , to ja
Co studiujesz?
Mechanikę i budowe maszyn na imirze Anonymous - Pon 02 Kwi, 2012
Rasputin napisał/a:
Jeśli tak to długiej przyszłości mu nie wróżę
Chodzi ci o ten pękniety blok silnika czy krzywą bude??anjas - Pon 02 Kwi, 2012 Moim zdaniem moze chodzić o ta powódź.Anonymous - Pon 02 Kwi, 2012
anjas napisał/a:
Moim zdaniem moze chodzić o ta powódź.
no tak ,o tym zapomniałem,zastanawia mnie jak Rudy ten smród z auta usunąłroj - Pon 02 Kwi, 2012
rabarbar napisał/a:
no tak ,o tym zapomniałem,zastanawia mnie jak Rudy ten smród z auta usunął
demades - Wto 03 Kwi, 2012 Witam wszystkich, przybywam tu z Peugotem 206 GT, zabawki która miała mi slużyć w KJSach ale na jednym się skończyło, aktualnie szukam klienta na niego i będę kombinował coś innego no name - Wto 03 Kwi, 2012 Witam, czemuż to na pierwszym poprzestałeś ?pum - Wto 03 Kwi, 2012 bo wydachował? was79 - Wto 03 Kwi, 2012 bo trzęsło i było głośno, a auto się męczyło?BrainWash - Wto 03 Kwi, 2012