Barejka - Śro 15 Wrz, 2010 Ja sie zastanawiam co robi taki koels w sytuacji jak przyjedzie jakas chmurka burzowa Loko - Śro 15 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
no chyba sie po prostu .... sra ..
Ale na dół w formie nalotu, czy w gacie w formie balastu?Michał - Śro 15 Wrz, 2010 nalot nalot ...
trzeba sie szanować ...Loko - Śro 15 Wrz, 2010
Michał napisał/a:
nalot nalot ...
trzeba sie szanować ...
No to sorry instrukcja BHP nie pozwala, można by tym kogoś zabić, a to już by była całkiem gówniana śmierć qbica - Śro 15 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
Michał napisał/a:
nalot nalot ...
trzeba sie szanować ...
No to sorry instrukcja BHP nie pozwala, można by tym kogoś zabić, a to już by była całkiem gówniana śmierć
karwa, padlem
co do filmu to od samego ogladania kręcilo mi sie w glowie szacun za taka prace Michał - Śro 15 Wrz, 2010
Loko napisał/a:
Michał napisał/a:
nalot nalot ...
trzeba sie szanować ...
No to sorry instrukcja BHP nie pozwala, można by tym kogoś zabić, a to już by była całkiem gówniana śmierć
To racja,
a do tego , dodajmy jeszcze np: kac kupe ....
uuuuuuuuu, przeca to moze dziure w betonie zrobić ...PGmaster - Czw 16 Wrz, 2010 "Ten film wideo jest już niedostępny z powodu otrzymania roszczenia dotyczącego praw autorskich przez TheOnLineEngineer.org. "
Mozna obejrzec to gdzies indziej?Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 film nie bangla wiec nie bardzo wiem o co biega i nie moge przyekspercic w temacie srania na duzych wysokosciach Barejka - Czw 16 Wrz, 2010 rabarbar, to nie dymnik w jakiejs mleczarni to prawdziwa w chuj wysoko wierza byla Qukie - Czw 16 Wrz, 2010 można oblookać tu ->
http://izismile.com/2010/..._540_meter.htmlrasta - Czw 16 Wrz, 2010 Potwierdzam, było w huj wysoko Spadająca kupa z takiej wysokości mogła by zabić Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 no to przeyebane-bo najgorsza(przynajmiej dla mnie ) jest nie praca tam u gory ale wchodzenie i targanie sprzetu.a co do srania to ....trzeba oproznic kichy przed a jak przycisnie i nie ma opcji zeby zejsc na dół to ,to wiecie....... Michał - Czw 16 Wrz, 2010
Cytat:
to wiecie.......
czyli wali na ptaka ...Anonymous - Czw 16 Wrz, 2010 oblukałem-faktycznie wysoko ze 2 h musieli włazic,ale robótka luzik-swieze powietrze,bez syfu,ładne widokiKarQ - Czw 16 Wrz, 2010