KonradMK - Czw 16 Wrz, 2010 ale są moszny w oplocie? bo nikt nie zaprzeczyłAnonymous - Czw 16 Wrz, 2010 Oplecione ustamiAnonymous - Pią 17 Wrz, 2010 nie wiem czy było ale CHRYSTE Panie jak to brzmi http://www.youtube.com/wa...player_embeddedBart - Pią 17 Wrz, 2010 pierwszy raz widzę M - Pią 17 Wrz, 2010 pytanie kto filmuje ujęcia ze srodka beczek skoro nikogo tam nie ma?
4:50Anonymous - Pią 17 Wrz, 2010
Żydomason napisał/a:
pierwszy raz widzę
uf bo myslałem , ze było rasta - Pią 17 Wrz, 2010 Fiesta daje radę Barejka - Pią 17 Wrz, 2010 Kurde jestem ja i jakis TreVor na forum, zagladam co on robi(przeglada PMR) a jest szary nawet jednego posta nie napisal kiedys wyczekiwalo sie momentu zmiany koloru zeby pooggladac auta uzytkownikow i zalozyc wlasnego pimpa, a teraz pierwszy lepszy tam zaglada i moze pisac. Zrobcie cos z tym fydi - Sob 18 Wrz, 2010 Skoro ktoś to zmienił, to znaczy że tak ma właśnie być.Janusz - Sob 18 Wrz, 2010
fydi napisał/a:
Skoro ktoś to zmienił, to znaczy że tak ma właśnie być.
i hui!!! Ooooo M - Sob 18 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
Kurde jestem ja i jakis TreVor na forum, zagladam co on robi(przeglada PMR) a jest szary nawet jednego posta nie napisal kiedys wyczekiwalo sie momentu zmiany koloru zeby pooggladac auta uzytkownikow i zalozyc wlasnego pimpa, a teraz pierwszy lepszy tam zaglada i moze pisac. Zrobcie cos z tym
Barej kiedyś przegladanie pimpa było na dziendobry, potem na prosbe dwoch klubowiczy bylo od zielonego a teraz znowu jest na dziendobry.
Natomiast zakladanie pimpa jest od zielonego.Barejka - Sob 18 Wrz, 2010 M, ok luz, niech juz sobie oglada, ale moze chociaz zeby nie pisali w pimie zanim nie zostana nominowani na zielonego Anonymous - Sob 18 Wrz, 2010 Tak Barejka, dzięki.Anonymous - Sob 18 Wrz, 2010 barak ja widze ze ty ostry dyktator jestes !106 - Sob 18 Wrz, 2010