M - Wto 19 Gru, 2006 NIestety MS jeszcze nic dobrego sam nic nie wymyslil... wszystkie nowe projekty to jest kupowanie roznej masci malych firemek...
Jedyne co im dobrze wyszlo to BSOD imho Jakarti - Wto 19 Gru, 2006 pani senyszyn lol jest zajebista
kurwa jego mać faszystowska ale chujnia z grzybnią!!!!!Anonymous - Wto 19 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
pani senyszyn lol jest zajebista
Tak tylko zeby zakonczyc politiczne wywodu to powiem ze nienawidze tej dziwki. POwinna na drugie imie miec nazwe pewnego renesansowego instrumentu...
...suki bilgorajskiej...anjas - Wto 19 Gru, 2006
JIMEK napisał/a:
POwinna na drugie imie miec nazwe pewnego renesansowego instrumentu...
...suki bilgorajskiej...
a brzmi przynajmniej podobnie?Anonymous - Wto 19 Gru, 2006 Tak, bardzo. podobnie. TYLKO KURWA 5x MNIEJ WKURWIA NIZ TA STARA KURWA. Jakarti - Wto 19 Gru, 2006 ja tam mowilem tylko o jej glosie.. PiTT - Wto 19 Gru, 2006 http://www.youtube.com/wa...=related&search
heheanjas - Śro 20 Gru, 2006 Skok bandziorem... lol... co za ekipa!!! KonradMK - Śro 20 Gru, 2006 ja pier... wieśniaki niezłe heheDariano - Śro 20 Gru, 2006 Bandzior :DDDD nie slyszalem jeszcze takiej nazwy dla kredensa Jak bylem mlodzieniaszkiem to mialem WSK ie nazywala sie pocisk Jakarti - Śro 20 Gru, 2006 z kobiecego forum ( od czasu eksperymentu takie czytam )
Kupiłam nowe sexowne majtaski.
Szybciutko wbiłam się w nie i robię pokaz przed mężczyzną mojego życia.
Zachwalam towar jak mogę - patrz takie cekinki i koroneczki i takie ogólnie
są łał.
Prasówkę chyba robił (nie pamiętam dobrze, bo to co powiedział poczyniło
wielkie spustoszenie w mojej delikatnej kobiecej psychice).
Podniósł oczęta, musnął spojrzeniem partię mego ciała odzianego w nowy zakup
i odezwał się w te słowy:
- Wara Ci wyszła kochanie.Loko - Śro 20 Gru, 2006 Ostroo
Co to za forum? i co to za eksperyment? czemu ma słuźyć, jaki jest jego cel?Jakarti - Śro 20 Gru, 2006 eksperyment - patrz Shout Box michool_vt - Śro 20 Gru, 2006
Jakarti napisał/a:
- Wara Ci wyszła kochanie.
zmiazdzylo mnie
chyba wszyscy wiemy jak sie zachowac w takiej sytuacji, gdy kobieta kupila cos w czym bedzie sie pokazywac tylko nam