M - Pon 23 Lip, 2007 Chodzi o to ze to była tragedia ktora nie miala sie wydarzyc, w ciagu tygodnia na drogach PL ginie wiecej osob, ale tu zdarzylo sie to w sposob bardzo naoczny, skumulowany.
Jedno co mnie wku,rwia to jak zwykle polskojezyczne media zrobily sobie fajny temat do przewlekania go po czasie antenowym.mi - Pon 23 Lip, 2007 i ja muszę shreka poprzeć - jak ja będę miał dzwona to premier nie przeznaczy wielkopańskim gestem kaski dla mojej rodziny, a będzie to dla niej mniejsza tragedia? A może po prostu ładniej to wygląda - piszą o wypadku we wszystkich gazetach, mówią w każdej telewizji, premier kocha naród więc go wesprze w trudnej chwili... Proszszsz...M - Pon 23 Lip, 2007 Zejdzcie juz z tego premiera, powiedzial - zle, nie powiedzial - zle,pojechal - zle, nie pojechal - zle.
Czesto widze u nas taki skrajny pesymizm, duzo ludzi sie czuje ze zyje w najgorszym kraju swiata a przeciez tak nie jest. Ogarnijcie sie niektorzy Przestancie lamentowac.Dariano - Pon 23 Lip, 2007 Dobra styka juz . JAk wiemy z doswiadczenia takie tematy nie sluza nam na forum kazdy ma swoje zdanie i uszanujmy je wzajemnie.Misiek_lbn - Pon 23 Lip, 2007 ja swoje zdanie mam...
i go nie zmienie...
ale to wszystko to ja nie wiem czy na pokaz, czy ocb...
ale na bank nie uznam wypadku i tylu osób martwych za ŻAŁOBĘ NARODOWĄ !!
żałoba narodowa to coś co powinno dotyczyć naprawde sporej liczby ludzi, tak jak powódź w bodajże 97'
a nie wypadek i pielgrzymów i robienie z tego jakiegoś super mega ważnego wydarzenia, o którym trzeba pisać wszedzie, mówić o każdej porze itp
to już mniej słyszałem o WTC niż o tym co się stało we francjiDariano - Pon 23 Lip, 2007 moja propozycja jest taka zeby wyczyscic ostatnie posty do godz 14:55 wlacznieMisiek_lbn - Pon 23 Lip, 2007 skoro tak woliciemi - Pon 23 Lip, 2007 zobaczcie chłopaki jaki ktoś fajny temat wrzucił, pełen ciekawych zdjęc i niebłahej treści: http://forum.hothatch.org/viewtopic.php?t=2644M - Pon 23 Lip, 2007 Lol, mi teraz czekamy na relacje "pierwsza wspolna wizyta w serwisie i razem wydane 1500zl po 2tys km" Bart - Pon 23 Lip, 2007