Vlodarsky - Pon 06 Lis, 2006 ja bym brał 206...strick - Pon 06 Lis, 2006 Ja chyba też 206, mniej ich jest
A tamten naprawde długo jest do sprzedania, moze też przez to ze mało osób chce kupić takie auto, za taką kase Loko - Pon 06 Lis, 2006 JA bym bral clio sporta:), podobno znacznie lepiej się prowadzi lepsze hamulce zawias. Ale to tylko ploty, nie jezdziłem żadnym z tych aut.Grzesiek VTS - Pon 06 Lis, 2006 Bez zastanowienia CLIO bym łykał podoba mi się strasznie i jak bym nie wiedzie o istnieniu Saxo vts to pewnie Clio bym kupiłDariano - Pon 06 Lis, 2006 Wlasnie o to mi chodzi jakies argumenty ktore przemawiaja na korzysc ktoregos z tych aut.
Wizualnie to 206 wymiata clio ale wyglad to nie wszystko z reszta to kwestia gustu a o tych jak wiadomo sie nie dyskutuje
Sa wlasnie wazniejsze sprawy wlasnie jak skreca hamuje przyspiesza itp.:)pcs - Pon 06 Lis, 2006 clio to wynalazek ale RC to mega ja p... wynalazek, znajdzcie sobie jakies czesci do tego. Koszty utrzymania sporo wieksze RC. Jesli chodzi o jazde to mysle ze roznice sa minimalne ale w RC bardziej nacudowali zeby to osiagnac.
RC ma fotele jeszcze bardziej kozackie niz clio. To z plusow.
o ile tym pierwszym bym sie zainteresowal ze wzgledu na stan, to ten drugi podejrzewam ze jest szrotem naprawionym w polsce = z czesci ze zwyklej 206 bo czesci do RC z serwisu sa horendalnie drogie.Loko - Pon 06 Lis, 2006
pcs napisał/a:
ten sport jest jakis dziwny, nigdy nie slyszalem o zielonym sporcie (ph1 byla tylko srebrna i czarna), tapicerka jest cala skorzana bez alkantry, galka czarna ......
Troche odgrzewam temat, ale na włoskim autoscoucie znalazłem kilka zielonych sportów i były zawsze podpisane jako seria limitowana, ten z ogłoszenia tez jest z włoch, wiec pewnie tam wyszla jakaś seria zielonych sportów
[ Dodano: Pon 06 Lis, 2006 ]
Fotele w tych na autoscoucie też są całe ze skóry, no i felga jest inna charakterystyczna czyli na 100 % to po prostu wersja limitowana.
o tak wypada strick - Pon 06 Lis, 2006 Nie zrozumiałem nic Ale po oglądnieciu tego, stwierdzam, ze jednak Clio ładniejsze!saxorulez - Pon 06 Lis, 2006 ogólnie niech k-mart przetłumaczy - ja co nieco zrozumiałem ale nie na tyle zeby się mądrzyć..Marek23 - Pon 06 Lis, 2006
strick napisał/a:
Ja chyba też 206, mniej ich jest
A tamten naprawde długo jest do sprzedania, moze też przez to ze mało osób chce kupić takie auto, za taką kase
Ej, Strick, a ja chcialem Cie niedlugo odwiedzic Sportem, polatac na kretym i wogole, a Ty mi w Brutusa sie bawisz
Bylo wiele porownan RC i Sport, Clio szybsze i tyle, pod kazdym wzgledem. 206 z wygladu jest super, ale jak mam patrzec na wyglad, to wchodze w TT na 18 i wszystkie blachary mnie kochaja k-mart - Pon 06 Lis, 2006
Marek23 napisał/a:
wchodze w TT na 18 i wszystkie blachary mnie kochaja
true hehehe
Nie chcialo mi sie calego ogladac a wszystkiego tez nie rozumiem, w skrocie: pug lepszy w srodku, clio ma plusy w prowadzeniu i osiagach, co do stylistyki kazdy sam musi zdecydowac.
Mi sie RC zawsze bardzo podobalo, no i na dzisiejsze dni jest to wiekszy rarytet niz sport. Niestety ceny okazyjnych a szczegolnie rozbitych sa duzo wyzsze niz sportow strick - Pon 06 Lis, 2006 Mareczku przeczytaj to co później! Stwierdzam ze Clio lepsze
Czekam na Ciebie D
Kolega ma coś takiego do sprzedania, może jakiś wasz znajomy będzie zainteresowany!szymlorek - Pon 06 Lis, 2006 ładny sport http://www.allegro.pl/ite...kna_bestia.htmlDeeS - Wto 07 Lis, 2006 o jaaaa cudo !;]