zefir - Czw 01 Gru, 2011 kurde bo u niego jest martwa strefa a po za tym jest mega zadowolony Bart - Czw 01 Gru, 2011 ja mam N8, ale nie się znam i nie umiem go obsługiwać.iQ - Czw 01 Gru, 2011 Bart, to telefon dla finow czyli bez butelki nie podchodzBart - Czw 01 Gru, 2011 w materii elektronicznych urządzeń jestem dość upośledzony. Ostatni telefon, z którym radziłem sobie z nim bez trudu to była Nokia 6310i.Janusz - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
w materii elektronicznych urządzeń jestem dość upośledzony. Ostatni telefon, z którym radziłem sobie z nim bez trudu to była Nokia 6310i.
w takim razie, że taka śmiało zapytam na ch.uj Ci n8 ??iQ - Czw 01 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
Bart napisał/a:
w materii elektronicznych urządzeń jestem dość upośledzony. Ostatni telefon, z którym radziłem sobie z nim bez trudu to była Nokia 6310i.
w takim razie, że taka śmiało zapytam na ch.uj Ci n8 ??
Laski piszczo Bart - Czw 01 Gru, 2011
Janusz napisał/a:
Stać mnie.kubas - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
Janusz napisał/a:
Stać mnie.
w sensie że "jebać biedę"? Bart - Czw 01 Gru, 2011 mniej więcej martin.h - Czw 01 Gru, 2011 Bart, jest lanserem Janusz - Czw 01 Gru, 2011
Cytat:
Laski piszczo
to lepiej ajfona w sumie, bo piszczo jeszcze bardziej
Bart napisał/a:
Stać mnie.
no i znowu ajfon, wtedy widać ze jeszcze bardziej Cie stac
a to ze się nawet nie da zmienić rozdzielczości fotki i i tak Cie jebie Bart - Czw 01 Gru, 2011 tak na serio - przy przedłużaniu umowy kupiłem tę Nokię za złotówkę netto, stać mnie.
Wybrałem fińskiego producenta, bo: 1. jakoś sobie radzę z tymi telefonami, 2. wspieram europejski przemysł 3. laski i tak na mnie nie leco.bizon - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
laski i tak na mnie nie leco.
jak nie leco, ta w kiecce w groszki leciala kubas - Czw 01 Gru, 2011
Bart napisał/a:
. wspieram europejski przemysł
Bart - Czw 01 Gru, 2011 domyślam się, że ten telefon chińskie dzieci nóżkami składają, ale to mimo wszystko europejska marka.