Marek23 - Nie 08 Cze, 2014 Akurat Ty Matt jechales szybko i jechalismy podobnie. U mnie 19 w generalce nie urywa,ale tez wiele rzeczy pod gorke...za to 2 miejsce w generali na miejskim oesie cieszy;-)matt - Nie 08 Cze, 2014 Marek23, z tym podobnie to Cie poniosło Jak Ci się włączył Twój normalny tryb (a wiem, że to jeszcze nie wszystko) i nie masz różnych dziwnych przygód to nie ma podejścia do Ciebie i tyle Janusz - Nie 08 Cze, 2014 ogólnie Marek potrafi kręcić czasy, tylko ma zawsze jakoś pod górę i mało jeździ, gdyby sie wjezdził i dopadł w końcu jakiś sprzęt który będzie potrafił przejechać jakiś rajd bez awari i będzie w nim działało wszystko jak należy, to dziękuje dobranoc Marek23 - Nie 08 Cze, 2014 Nie przesadzalbym, mam problem z 4 zakretami w skali 7, slabo hamuje na niewidocznych oporach, nie czuje na razie gumy przy syfie a drodze i zbyt gleboko koncze hamowania w zakrecie, nie tne tam gdzie trzeba. A z takich biedokow amatorow to kto duzo jezdzi? Zawsze moze byc lepiej,ale i tak fajnie bylo poruszac cos kiera, oby hajs wpadal, to bedzie mozna dlaej krecic.qbus - Pon 09 Cze, 2014 To jeszcze tytulem krotkiego podsumowania... troche ucieklo nam sekund przez to ze opony na cieciach byly w innych miejscach niz nam mowiono na zapoznaniu (robilismy je w innym terminie niz wszyscy, 2 tyg przed rajdem). Szkoda tego felernego interkomu, prawdopodobnie zalamal mi sie kabel w kasku i to powodowalo strasznie glosne trzaski, wrecz ciezko je bylo wytrzymac, po zamienieniu kabli bylo juz zdecydowanie lepiej. No i wielka niewiadoma z samochodem ktory nagle zgasl na rozpedzaniu, nie ma mozliwosci zebysmy wylaczyli prad jakims sposobem. Początek lekko zachowawczy ale taki generalnie był plan, szukamy tempa i patrzymy gdzie jesteśmy. Na 5 oesie po wlozeniu samochodu na uslizgu tylnej osi w p3 do l4 uslyszalem w interkomie "... sorry Kuba, sorry..." bezcenne plan byl na jazde bez ratowan wiec Marek szybko sie zreflektował, zresztą umowa była taka ze jak zobacze ze paruja mu okulary przed startem to wysiadam z auta
Marek jest kolejnym przykladem w moim krotkim zyciu jak praca nad strona fizyczna i psychiczna dla kierowcy rajdowego ma kolosalne znaczenie, opanował emocje w 100% i mogl cieszyc sie tylko z coraz to szybszej i szybszej jazdy.
Przed super oesem zostało nam 4,5 s do 1 miejsca w klasie... zrobił Marek na nim co w jego mocy, zostało 2.2 po tym odcinku ale na oslode zrobilismy 2 czas w generalce zawodow troche probowalismy to rozgrac przed startem osu ale chłopak nie dał sie poniesc emocjom...
Matt - graty, naprawde solidne tempo! szkoda kapcia.
106 - wszystko juz zostalo powiedziane na strefie
Zajcev - no to nowy etap w rajdowej karierze sie zaczyna Marek23 - Pon 09 Cze, 2014 Z mojej strony jak ktoś chce naprawdę dobrego pilota to polecam Qbusa.
Choć,przyznam,że z Zajcevem też mi się dobrze jechało 106 - Pon 09 Cze, 2014 2 rajd ziemi bochenskiej. nasze przejazdy.
os3 Nowy Wiśnicz, 3.01.6
os4 Łapanów, 3.25.1
Marek23 - Pon 09 Cze, 2014 Driver i auto konkret. Pilot z reszta tez trzyma fason;)matt - Śro 11 Cze, 2014 jak ktoś tu lubi francuskie padła w akcji to proszzzzz :
https://www.youtube.com/watch?v=bzV9ZTIOwFA
btw. nie działa już [youtube]...[/youtube]?michool_vt - Śro 11 Cze, 2014
psikutas bez smatt - Śro 11 Cze, 2014 michool_vt, ok dziekiBad-i - Wto 01 Lip, 2014 Leci ktos w ten weekend Opoczno?
zapowiada sie ciekawy trening, co wazne Pieniazek juz z R1
Będzie okazja do porównania jak w innej części Polski wygląda poziom organizacji rajdów RO
Organizator w kontakcie telefonicznym bardzo się stara , żeby było przychylnie dla zawodników - zobaczymy jak będzie na miejscu.Bad-i - Śro 02 Lip, 2014 Podobno doszlo kilka zgloszen