To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RD3L] Wszystko o RD3L

Marek23 - Nie 08 Cze, 2014

Akurat Ty Matt jechales szybko i jechalismy podobnie. U mnie 19 w generalce nie urywa,ale tez wiele rzeczy pod gorke...za to 2 miejsce w generali na miejskim oesie cieszy;-)
matt - Nie 08 Cze, 2014

Marek23, z tym podobnie to Cie poniosło ;D Jak Ci się włączył Twój normalny tryb (a wiem, że to jeszcze nie wszystko) i nie masz różnych dziwnych przygód to nie ma podejścia do Ciebie i tyle :)
Janusz - Nie 08 Cze, 2014

ogólnie Marek potrafi kręcić czasy, tylko ma zawsze jakoś pod górę ;/ i mało jeździ, gdyby sie wjezdził i dopadł w końcu jakiś sprzęt który będzie potrafił przejechać jakiś rajd bez awari i będzie w nim działało wszystko jak należy, to dziękuje dobranoc :P
Marek23 - Nie 08 Cze, 2014

Nie przesadzalbym, mam problem z 4 zakretami w skali 7, slabo hamuje na niewidocznych oporach, nie czuje na razie gumy przy syfie a drodze i zbyt gleboko koncze hamowania w zakrecie, nie tne tam gdzie trzeba. A z takich biedokow amatorow to kto duzo jezdzi? Zawsze moze byc lepiej,ale i tak fajnie bylo poruszac cos kiera, oby hajs wpadal, to bedzie mozna dlaej krecic.
qbus - Pon 09 Cze, 2014

To jeszcze tytulem krotkiego podsumowania... troche ucieklo nam sekund przez to ze opony na cieciach byly w innych miejscach niz nam mowiono na zapoznaniu (robilismy je w innym terminie niz wszyscy, 2 tyg przed rajdem). Szkoda tego felernego interkomu, prawdopodobnie zalamal mi sie kabel w kasku i to powodowalo strasznie glosne trzaski, wrecz ciezko je bylo wytrzymac, po zamienieniu kabli bylo juz zdecydowanie lepiej. No i wielka niewiadoma z samochodem ktory nagle zgasl na rozpedzaniu, nie ma mozliwosci zebysmy wylaczyli prad jakims sposobem. Początek lekko zachowawczy ale taki generalnie był plan, szukamy tempa i patrzymy gdzie jesteśmy. Na 5 oesie po wlozeniu samochodu na uslizgu tylnej osi w p3 do l4 uslyszalem w interkomie "... sorry Kuba, sorry..." bezcenne :) plan byl na jazde bez ratowan wiec Marek szybko sie zreflektował, zresztą umowa była taka ze jak zobacze ze paruja mu okulary przed startem to wysiadam z auta ;)

Marek jest kolejnym przykladem w moim krotkim zyciu jak praca nad strona fizyczna i psychiczna dla kierowcy rajdowego ma kolosalne znaczenie, opanował emocje w 100% i mogl cieszyc sie tylko z coraz to szybszej i szybszej jazdy.

Przed super oesem zostało nam 4,5 s do 1 miejsca w klasie... zrobił Marek na nim co w jego mocy, zostało 2.2 po tym odcinku ale na oslode zrobilismy 2 czas w generalce zawodow :) troche probowalismy to rozgrac przed startem osu ale chłopak nie dał sie poniesc emocjom...

Matt - graty, naprawde solidne tempo! szkoda kapcia.

106 - wszystko juz zostalo powiedziane na strefie :)

Zajcev - no to nowy etap w rajdowej karierze sie zaczyna :)

Marek23 - Pon 09 Cze, 2014

Z mojej strony jak ktoś chce naprawdę dobrego pilota to polecam Qbusa.
Choć,przyznam,że z Zajcevem też mi się dobrze jechało :*

106 - Pon 09 Cze, 2014

2 rajd ziemi bochenskiej. nasze przejazdy.

os3 Nowy Wiśnicz, 3.01.6

os4 Łapanów, 3.25.1

Marek23 - Pon 09 Cze, 2014

Driver i auto konkret. Pilot z reszta tez trzyma fason;)
matt - Śro 11 Cze, 2014

jak ktoś tu lubi francuskie padła w akcji to proszzzzz :rotfl: :
https://www.youtube.com/watch?v=bzV9ZTIOwFA

btw. nie działa już [youtube]...[/youtube]?

michool_vt - Śro 11 Cze, 2014

psikutas bez s

matt - Śro 11 Cze, 2014

michool_vt, :lol2: ok dzieki
Bad-i - Wto 01 Lip, 2014

Leci ktos w ten weekend Opoczno?

Hehe edytuje bo juz jest lista

http://www.ak-tomaszowski.pl/images/LISTA_ZGŁOSZEŃ_RO.pdf

:) zapowiada sie ciekawy trening, co wazne Pieniazek juz z R1

zajcev_28 - Wto 01 Lip, 2014

lista na bogato..
rundi - Śro 02 Lip, 2014

Bad-i napisał/a:
Leci ktos w ten weekend Opoczno?

Hehe edytuje bo juz jest lista

http://www.ak-tomaszowski.pl/images/LISTA_ZGŁOSZEŃ_RO.pdf

:) zapowiada sie ciekawy trening, co wazne Pieniazek juz z R1

Będzie okazja do porównania jak w innej części Polski wygląda poziom organizacji rajdów RO :)

Organizator w kontakcie telefonicznym bardzo się stara , żeby było przychylnie dla zawodników - zobaczymy jak będzie na miejscu.

Bad-i - Śro 02 Lip, 2014

Podobno doszlo kilka zgloszen