To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Moje na górze i ch*j!

Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

Cytat:
Teraz na dodatek chca zmniejszyc limity predkosci... :wall:

przeciez dopiero co podniesli na autobahnach

M - Pon 15 Lis, 2010

Mi chodzi o to jak relatywne są te same kwestie w zależności od miejsca zdarzenia.

A co do bezpieczeństwa na większości tras postawiłbym barierę po środku i liczba zabitych zmniejszyłaby się bardzo - tak przynajmniej mi się wydaje.
Mówię tu o trasach krajowych

iQ - Pon 15 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
Cytat:
Teraz na dodatek chca zmniejszyc limity predkosci... :wall:

przeciez dopiero co podniesli na autobahnach

w finlandii nie ;) tutaj zmniejsza predkosci i podniosa mandaty. Jeszcze zadnego oprocz parkowania nie dostalem. Znajomemu zabrali prawko na 6 miesiecy za 120 na 100. Uznali ze stwarzal duze zagrozenie bo prekroczenie predkosci odbylo sie w czasie duzego natezenia ruchu (wracal z pracy).

Jakarti - Pon 15 Lis, 2010

iQ napisał/a:
zabrali prawko na 6 miesiecy za 120 na 100

o kurfa.
to bym juz nie przekroczył nigdy.

nie ma sensu miec HH wtedy.. albo tylko tor.. nice. moze to glupie ale tak powinno byc...

bizon - Pon 15 Lis, 2010

Jakarti napisał/a:
iQ napisał/a:
zabrali prawko na 6 miesiecy za 120 na 100

o kurfa.
to bym juz nie przekroczył nigdy.

nie ma sensu miec HH wtedy.. albo tylko tor.. nice. moze to glupie ale tak powinno byc...

to chyba jedyna metoda, jaka w polsce by mogla odniesc jakis skutek.

Yarko - Pon 15 Lis, 2010

.
Bad-i - Pon 15 Lis, 2010

Musze to napisac, z przykroscia stwierdzam ze jako zatwardzialy lewicowiec nie zaglosuje na tych debili. Jak dzisiaj zobaczylem Olejniczaka u Lisa to sie zalamałem. Przeraza mnie w naszym kraju komplety brak kultury oraz "klasy" politycznej. O tym ze chłop nie umie sie wypowiedziec nie wspomne.
M - Wto 16 Lis, 2010

Lewica = wieczny pasożyt na wolnorynkowej gospodarce.
A gdy już nie ma wolnorynkowej gospodarki to jest jak w polsce 45-89 lub w dowolnym kraju
gdzie jest socjalizm/komunizm - kupa i 10 metrów gówna.
Jak ktoś w tej chwili popiera lewice to jest albo idiotą albo w ogole nie jest w temacie.

Bad-i - Wto 16 Lis, 2010

M napisał/a:

Jak ktoś w tej chwili popiera lewice to jest albo idiotą albo w ogole nie jest w temacie.

Mocne słowa - dodam ze jeszcze gorsze zdanie mam o Jarku (ktory wczoraj idealnie podkreslil swoje buty). Czy ktos kto popiera prawice to tez idiota? (tak czy siak caly nasz narod to idioci widze :] )

M - Wto 16 Lis, 2010

Bad-i napisał/a:
M napisał/a:

Mocne słowa - dodam ze jeszcze gorsze zdanie mam o Jarku (ktory wczoraj idealnie podkreslil swoje buty). Czy ktos kto popiera prawice to tez idiota? (tak czy siak caly nasz narod to idioci widze :] )

Jarek to socjalista. Nie oglądałeś debaty pomiedzy BK a JK? Przecież to był festiwal socjalizmu.

M - Wto 16 Lis, 2010

Badi twoją opinię potwierdza to:

<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/3c5jQTXps8s?fs=1&hl=pl_PL"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/3c5jQTXps8s?fs=1&hl=pl_PL" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="640" height="385"></embed></object>

Bad-i - Wto 16 Lis, 2010

M - obaj byli wczoraj u Lisa (i niestety obaj zostali osmieszeni przez Hanne Gronkiewicz Waltz).

I zeby nie bylo tylko tak anty lewicowo - jezeli ten po lewej jeszcze troche tak do mnie pomryga tymi oczkami to pomysle ze sie pedał zakochał

M - Wto 16 Lis, 2010

Badi jak byś nazwał twojego sąsiada który rozdaje rzeczy z twojego domu pijakom z ulicy?
Pytanie nie jest podchwytliwe, po prostu odpowiedź co Ci się nasunęło na myśl i pomyśl sobie że to jest własnie socjalizm i lewicowe myślenie.

Bad-i - Wto 16 Lis, 2010

M napisał/a:
Badi jak byś nazwał twojego sąsiada który rozdaje rzeczy z twojego domu pijakom z ulicy?
Pytanie nie jest podchwytliwe, po prostu odpowiedź co Ci się nasunęło na myśl i pomyśl sobie że to jest własnie socjalizm i lewicowe myślenie.

Robin Hood

M - Wto 16 Lis, 2010

Robin Hooy chyba :rotfl: