matt - Nie 07 Sie, 2011 mój materiał m.in rów tomali na husowie1, marek, też jesteś ale akurat byłem słabo ustawiony z kamerą
qbus - Nie 07 Sie, 2011
I onboard od Kubata WuRC - Nie 07 Sie, 2011 Maras/Mick byłem, widziałem - gratulacje korek171 - Nie 07 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
wziałem od Boruty jakieś OMP.
Jak od niego to pewnie wpisowe na kolejny rajd poszło się yebać...
Ps. Gdybym na tychach wiedział (jak po przyjeździe na tor zagadałem) że będziesz tak wywijał - to bym autograf wziął- a tak to nie wiem kiedy bedzie okazja... Maras gratulacje jeszcze razwas79 - Pon 08 Sie, 2011 Też się przyłączam z gratulacjami! Teraz tylko jakieś kolorowe reklamy na białasa i daaaajesz qbus - Pon 08 Sie, 2011
Grubo Maras
Michał bałeś się momentami? GeKo - Pon 08 Sie, 2011 Baran, ten sam OS co Kubat.
bizon - Pon 08 Sie, 2011
qbus napisał/a:
Grubo Maras
Michał bałeś się momentami?
niezle, mogl ladnie w lokalu zaparkowac qbus - Pon 08 Sie, 2011 Geko i jest nawet wyprzedzanie nas przez Piotrka, generalnie robiło to spore wrażenie na tym wyrypie jechalismy jakies 30-40 km/h z wrazeniem jakby koło miało zaraz odlecieć.GeKo - Pon 08 Sie, 2011 Piotrek mówił właśnie że fajnie im zjeżdżaliście i nic nie tracił. Ta skrzynia to jakiś dramat.Marek23 - Pon 08 Sie, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=u2pkZX3Sv00
Ostatnie ujęcie jest z nami, następna sytuacja
Prawda jest taka,że tak nie mogę jeździć, bo w końcu się rozwalę. Kubat jedzie super na tym onboardzie, widać,że ufa opisowi, super technicznie.
Kurde,do kogo uderzyć bo całościowy materiał naszej załogi. Bo czuję,że to będzie ratowania compilation
GeKo napisał/a:
Ta skrzynia to jakiś dramat.
Identycznie jest w clio. Na Widaczowie po starcie pod górę na 2 się clio nie rozpędzało.Janusz - Pon 08 Sie, 2011
Marek23 napisał/a:
Prawda jest taka,że tak nie mogę jeździć, bo w końcu się rozwalę. Kubat jedzie super na tym onboardzie, widać,że ufa opisowi, super technicznie.
dokładnie ja tak jeździłem ze praktycznie co pojeźdzawa, upalanie po wioskach to jakieś ratowania miałem no i w końcu nie wydało A na rajdzie to już wiadomo ze nie można iści cały czas o życie bo to poprostu musi skończyć sie dzwonem qbus - Pon 08 Sie, 2011
Cytat:
Kurde,do kogo uderzyć bo całościowy materiał naszej załogi. Bo czuję,że to będzie ratowania compilation
My zawsze bierzemy z maxxsportu, Piotrek odkupuje ujecia od tych gosci ktorych ty filmik wrzuciles wiec cena taka sama a masz dłuższy czas trwania filmu, koszt ok 50 zł. Jeszcze nie ma jego podsumowania w necie.faldzip - Pon 08 Sie, 2011
Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:
dokładnie ja tak jeździłem ze praktycznie co pojeźdzawa, upalanie po wioskach to jakieś ratowania miałem no i w końcu nie wydało A na rajdzie to już wiadomo ze nie można iści cały czas o życie bo to poprostu musi skończyć sie dzwonem
Marek szedl przecie lajtowo o zycie
a tak na serio, to moim zdaniem nie da sie wszystkiego na raz ogarnac, wystartuje jeszcze w kilku rajdach, zbierze doswiadczenie i w kazdym kolejnym juz bedzie zap.ierd.alal pełną bombą na TOP3Marek23 - Pon 08 Sie, 2011
faldzip napisał/a:
Marek szedl przecie lajtowo o zycie
a tak na serio, to moim zdaniem nie da sie wszystkiego na raz ogarnac, wystartuje jeszcze w kilku rajdach, zbierze doswiadczenie i w kazdym kolejnym juz bedzie zap.ierd.alal pełną bombą na TOP3
Kurde, nie wiem. Na pewno opis trzeba trenowac,poza tym umiejętnosciami też mi brakuje. No i sprzęt, musiałbym mięc krótkie przełożenie, to podstawa. O reszcie nawet nie myślę, bo zawiasy,itd drogie są.