To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - [RPP] RPP 2011

matt - Nie 07 Sie, 2011

mój materiał m.in rów tomali na husowie1, marek, też jesteś ale akurat byłem słabo ustawiony z kamerą :/

qbus - Nie 07 Sie, 2011

I onboard od Kubata :)

WuRC - Nie 07 Sie, 2011

Maras/Mick byłem, widziałem - gratulacje :)
korek171 - Nie 07 Sie, 2011

Marek23 napisał/a:
wziałem od Boruty jakieś OMP.

Jak od niego to pewnie wpisowe na kolejny rajd poszło się yebać... :)

Ps. Gdybym na tychach wiedział (jak po przyjeździe na tor zagadałem) że będziesz tak wywijał - to bym autograf wziął- a tak to nie wiem kiedy bedzie okazja... :) Maras gratulacje jeszcze raz

was79 - Pon 08 Sie, 2011

Też się przyłączam z gratulacjami! Teraz tylko jakieś kolorowe reklamy na białasa i daaaajesz :jupi:
qbus - Pon 08 Sie, 2011

Grubo Maras :)

Michał bałeś się momentami? :D

GeKo - Pon 08 Sie, 2011

Baran, ten sam OS co Kubat.

bizon - Pon 08 Sie, 2011

qbus napisał/a:

Grubo Maras :)

Michał bałeś się momentami? :D

niezle, mogl ladnie w lokalu zaparkowac :D

qbus - Pon 08 Sie, 2011

Geko i jest nawet wyprzedzanie nas przez Piotrka, generalnie robiło to spore wrażenie :) na tym wyrypie jechalismy jakies 30-40 km/h z wrazeniem jakby koło miało zaraz odlecieć.
GeKo - Pon 08 Sie, 2011

Piotrek mówił właśnie że fajnie im zjeżdżaliście i nic nie tracił. Ta skrzynia to jakiś dramat.
Marek23 - Pon 08 Sie, 2011

http://www.youtube.com/watch?v=u2pkZX3Sv00
Ostatnie ujęcie jest z nami, następna sytuacja xD

Prawda jest taka,że tak nie mogę jeździć, bo w końcu się rozwalę. Kubat jedzie super na tym onboardzie, widać,że ufa opisowi, super technicznie.

Kurde,do kogo uderzyć bo całościowy materiał naszej załogi. Bo czuję,że to będzie ratowania compilation :rotfl:

GeKo napisał/a:
Ta skrzynia to jakiś dramat.

Identycznie jest w clio. Na Widaczowie po starcie pod górę na 2 się clio nie rozpędzało.

Janusz - Pon 08 Sie, 2011

Marek23 napisał/a:
Prawda jest taka,że tak nie mogę jeździć, bo w końcu się rozwalę. Kubat jedzie super na tym onboardzie, widać,że ufa opisowi, super technicznie.

dokładnie ja tak jeździłem ze praktycznie co pojeźdzawa, upalanie po wioskach to jakieś ratowania miałem no i w końcu nie wydało :) A na rajdzie to już wiadomo ze nie można iści cały czas o życie bo to poprostu musi skończyć sie dzwonem :P

qbus - Pon 08 Sie, 2011

Cytat:
Kurde,do kogo uderzyć bo całościowy materiał naszej załogi. Bo czuję,że to będzie ratowania compilation

My zawsze bierzemy z maxxsportu, Piotrek odkupuje ujecia od tych gosci ktorych ty filmik wrzuciles wiec cena taka sama a masz dłuższy czas trwania filmu, koszt ok 50 zł. Jeszcze nie ma jego podsumowania w necie.

faldzip - Pon 08 Sie, 2011

Janusz napisał/a:
Marek23 napisał/a:

dokładnie ja tak jeździłem ze praktycznie co pojeźdzawa, upalanie po wioskach to jakieś ratowania miałem no i w końcu nie wydało :) A na rajdzie to już wiadomo ze nie można iści cały czas o życie bo to poprostu musi skończyć sie dzwonem :P

Marek szedl przecie lajtowo o zycie :)
a tak na serio, to moim zdaniem nie da sie wszystkiego na raz ogarnac, wystartuje jeszcze w kilku rajdach, zbierze doswiadczenie i w kazdym kolejnym juz bedzie zap.ierd.alal pełną bombą na TOP3

Marek23 - Pon 08 Sie, 2011

faldzip napisał/a:
Marek szedl przecie lajtowo o zycie :)
a tak na serio, to moim zdaniem nie da sie wszystkiego na raz ogarnac, wystartuje jeszcze w kilku rajdach, zbierze doswiadczenie i w kazdym kolejnym juz bedzie zap.ierd.alal pełną bombą na TOP3

Kurde, nie wiem. Na pewno opis trzeba trenowac,poza tym umiejętnosciami też mi brakuje. No i sprzęt, musiałbym mięc krótkie przełożenie, to podstawa. O reszcie nawet nie myślę, bo zawiasy,itd drogie są.