ja w weekend przeszedlem po pagorkowatym terenie z kosiarka spalinowa ok 20km i mnie boli kolano ale to tez taki polmaraton ))
bez endomondo się nie liczy Kamill - Pon 01 Wrz, 2014 Ja poszedłem ostatnio na gokarty i też mnie do końca dnia kolano bolało, również pękło ze 20km.Anonymous - Pon 01 Wrz, 2014 bizon, dlaczego wariat?to ze malo biegam to nie znaczy ze nie trenuje,na sztandze tez mozna zrobic kondycje.wiedzialem w jakim mniej wiecej tempie biegam 10km wiec uznalem ze asekuracyjnie w 2h jestem w stanie zrobic półmaraton,pozniej sie okazalo ze troche zbyt asekuracyjnie ale nic to,nastepnym razem bede juz wiedzial jak biec.No i tak sobie mysle za jak sie powiedzialo A to trzeba powiedziec B i w przyszlym roku sieknąć jakis maratonJakarti - Pon 01 Wrz, 2014
Vlodarsky napisał/a:
bez endomondo się nie liczy
nie pomyslalem
alez by to musialo zajebiscie wygladac bizon - Pon 01 Wrz, 2014
rabarbar napisał/a:
ja tez dzisiaj pobiegalem.zaliczylem debiut biegowy,od razu na połmaratonie.akcja na wariata-wczoraj namówil mnie do tego kumpel,wiec pobieglem bez zadnego przygotowania
rabarbar napisał/a:
to ze malo biegam to nie znaczy ze nie trenuje,na sztandze tez mozna zrobic kondycje.wiedzialem w jakim mniej wiecej tempie biegam 10km
to trochę rozbieżne zeznania
skoro trenujesz (cokolwiek) i masz kondyche to git, wycofuje wariata.Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2014
rabarbar napisał/a:
w przyszlym roku sieknąć jakis maraton
i to jest podejście Anonymous - Pon 01 Wrz, 2014 bizon, czepiasz sie chodzilo mi o brak przygotowania biegowegozefir - Pon 01 Wrz, 2014 no u mnie juz ok, prawdopodbnie zbyt mocno zwiazany but przed startem plus po drodze kostka brukowa ktora byla ciagle (dwa razy w kaluzy nie widzialem gdzie stąpam i wykrecilem troche noge) spowodowała dretwienie stopy a pozniej calej nogi, 4 km odbijałem sie glownie lewa noga czas 48:40 ,pierwsze kółko 23:03 i mialbyc atak na 46 minut
dzis noga sprawdzona i wymasowana , wszystko wporzadku
problem sie robi u mnie troche inny od dawna a wczoraj dal cholernie o sobie znac szczegolnie. moje rozstanie z ex narzeczona kosztowalo mnie mega zdrowia i od kilku miesiecy mialem nerwobóle w sercu, jesli do czwartku sytuacja sie nie poprawi półmaraton bedzie niestety odpuszczony, ale jestem dobrej mysli, bo pomijajac to organizm mega zdrowy i serce działa niezle po dzisiejszych badanich. W czwartek ide na ponowne badania.Vlodarsky - Pon 01 Wrz, 2014 Zefciu, a może za szybko chcesz zrobić za dużo ? Może trzeba czasu.zefir - Pon 01 Wrz, 2014 Jestem dobrej mysli
organizm sam w sobie jest bardzo dobrze przygotowany, po prostu wszystko wkoło działa pod górkęVlodarsky - Pon 01 Wrz, 2014 Może czegoś Ci w organiźmie brakuje. Potas, magnez... może pijesz dużo kawy ?zefir - Wto 02 Wrz, 2014 Badania mam idealne, stres i wkurwienie sytuacja otaczajaca wychodzi i tyle. Musze sie ogarnąć i będzie malina Vlodarsky - Wto 02 Wrz, 2014 Wczoraj treningowo wyszło mi 41:28 na 10 km. Miałem sobie szybciej pobiegać, a na 5km zajrzałem, że całkiem spoko czas to podtrzymałem tempo https://www.endomondo.com...1213165/1755618bizon - Wto 02 Wrz, 2014 Nierealne dla mnie
Pytanie mam do osób obytych z tematem lekarzy i sportu. Chciałbym się zbadać, pod kątem serca czy jakieś tam inne badania, czy nadaję się do uprawiania sportu. Zdarzają mi się wyłączki, utraty przytomności, utrata widzenia na jedno oko itp. Olewam to od lat, ale ponieważ coraz więcej ładuję, jeśli chodzi o sport, to może wreszcie by warto być przez chwilę rozsądnym i sprawdzić co i jak.
Gdzie iść, co sprawdzać?Jakarti - Wto 02 Wrz, 2014
bizon napisał/a:
Zdarzają mi się wyłączki, utraty przytomności, utrata widzenia na jedno oko itp. Olewam to od lat
bizon
a u normalnego lekarza byles.. to chybe nie sa jakies "standardowe" objawy..
karwa.. myslalem, ze moje plecy i pogarszajacy wzrok to jakis problem i sam ostatnio po lekarzach łaze.
30 lat i od 2 lat mam cholesterol za wysoki..