Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - [Szukam auto] Temat - koncert życzeń
nox - Pon 17 Gru, 2012 a może jak dupowóz to NA ? http://moto.allegro.pl/su...2861545321.html zamontowany juz gaz i nie od handlarzynyAnonymous - Pon 17 Gru, 2012 No własnie 2.0 n/a nie jedzie zupełnie,i tego chciałbym uniknąć,zreszta to narazie taki luzny pomysł,najpierw musiałbym sprzedac leonaBart - Pon 17 Gru, 2012 Lełon się robi? Widziałeś postęp prac?Anonymous - Pon 17 Gru, 2012 Ojciec był w piątek,zostało malowanie błotników i jakies pierdoły,powinien byc gotowy w połowie tego tygBart - Pon 17 Gru, 2012 szybko poszło Anonymous - Pon 17 Gru, 2012 miało byc 2 tyg,wyszło 3,czyli tak jak zakładalismy,ale nie wiem czy chce tym autem dalej jezdzicnox - Pon 17 Gru, 2012 3 tygodnie to i tak zabójcze tempo , oby dobrze go poskładali .Bart - Pon 17 Gru, 2012 co to dużo składać... kwestia odpowiedniej techniki
i z silnikiem od STI, ale szału nie robi pum - Wto 01 Sty, 2013 Pany miał ktoś styczność z range roverem sport (2005)? Ewentualnie jakaś inna koncepcja samochodu którym można wjechać w kawałek terenu bardziej wymagającego niż krawężniki w miastach. Ma mieć stałe 4x4.kamil - Wto 01 Sty, 2013 zajebiaszczy fur, Mega mi się podoba i podobno całkiem nieźle sobie radzi w terenie jak i na asfalcie. Ale chyba ze względu na koszty eksploatacji po zakupie, napraw i wartości rezydualnej to chyba te 70-80 k wolałbym zainwestować w Toyote Land Cruiser.zefir - Wto 01 Sty, 2013 ja tylko kojarze po znajomych ze Jeep Grand Cherokee dobrze sie sprawdza na codzien i na lajtowy teren , do tego 3,0 w dieslu daje rade