M - Śro 27 Mar, 2013 Rynek motoryzacyjny reguluje UE odgórnie - w związku z tym samochody zaczęły być do zrzygania nudne.Anonymous - Śro 27 Mar, 2013 Rynek motoryzacyjny regulują Chiny jako największy odbiorca - w związku z tym samochody zaczęły być do zrzygania nudne.M - Śro 27 Mar, 2013 Pomidor!kamil - Śro 27 Mar, 2013 zawsze pozostaje http://www.youtube.com/watch?v=QrB38DT39dkmi - Śro 27 Mar, 2013 Rynek motoryzacyjny reguluje M zza barykady - w związku z tym samochody zaczęły być do zrzygania nudne.qbus - Śro 27 Mar, 2013
Bart napisał/a:
Gdyby był rynek na takie samochody to pewnie ktoś by je oferował, producenci zatrudniają fachowców lepszych niż eksperci z heczheczu.
Ta zniewaga krwi wymaga!!B-Rey - Śro 27 Mar, 2013 roj, o coś takiego Ci chodzi, tylko jeszcze bardziej "obrane"?
Do poczytania:
http://performancedrive.c...sions-revealed/kamil - Śro 27 Mar, 2013 fajnie zrobiona ta klatka.
Taki idealny club sportkosmita - Śro 27 Mar, 2013 Tylko kiera nie po tej stronie co trzeba roj - Śro 27 Mar, 2013 no własnie o coś takiego tylko z tajńszego segmentu fur (np. jakaś fabia, punto, twingo, polo)
no i chyba jednak lepiej bez klatki bo ktoś by latał bez, ktoś wstawi rollbar a ktoś fullklatę w zależności od zapotrzebowania.B-Rey - Śro 27 Mar, 2013 No ta goła wersja jest tańsza ale z tego co mi wiadomo to zostanie na poziomie powyżej 80k. Druga sprawa; raczej będzie to JDM.
Do Twingo są zestawy renault sport do grupy R1 i R2 ale drooogie.
Chyba najtańsze wyjście to Picanto na Kia Lotos Race. Ostatnio e te stare picanto w tej specyfikacji przeleciało koło mnie w Gliwicach i się zdziwiłem że ten mały silnik tyle potrafi.
roj, Ty sie zgłoś do jakiegoś producenta z tym pomysłem. Może renault zacznie sprzedawać Twingo Societe Trackday Edition roj - Śro 27 Mar, 2013 dacia logan pure gt Anonymous - Śro 27 Mar, 2013
roj napisał/a:
dacia logan pure gt
loganów to fajny puchar był albo miał być w DEmi - Czw 28 Mar, 2013
B-Rey napisał/a:
roj, o coś takiego Ci chodzi, tylko jeszcze bardziej "obrane"?
"Niewielkie auto z centralnie umieszczonym silnikiem i napędem na tylne koła to coś, czego w dzisiejszych czasach pełnych pragmatyzmu praktycznie nikt się nie spodziewał. Dwudrzwiowy pojazd o jaskrawym malowaniu, dość szerokich jak na swoje gabaryty nadkolach, z klatką bezpieczeństwa, kubełkowymi fotelami, centralnie wyprowadzonymi końcówkami układu wydechowego i z wielką lotką na krańcu dachu na razie jest tylko konceptem, jednak cyfra “5″ na drzwiach może nawiązywać do słynnego sportowego Renault 5 Turbo"