To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - Dyskusje gospodarczo/polityczno/obyczajowe

Sibu - Pią 31 Maj, 2013

Najciekawsze muszą być niedzielne msze przy torze w Lublinie ;D
Jakarti - Pią 31 Maj, 2013

serio, co sie dzieje na swiecie jesli ludzie uwazaja,.ze w gale nie mozna zagrac podczas mszy.. u nas bojo bylo pod kosciolem i w niedziele non stop jakies biale koszule lazily po asfaltowej murawie i jakos nikt nie komentowal bo logiczne jest ze na boju sie gra, a w kosciele soe modli. kazdy kierunek idzie ku krancowi swojej skali.. smutne to i zenujace
Mrozu - Pią 31 Maj, 2013

+1
M - Sob 01 Cze, 2013

Widzę że dobra gównoburza mnie ominęła :D
anjas - Sob 01 Cze, 2013

Martina nie ma, Czesia nie ma... Witamy monopolaka!!!
monopolak - Sob 01 Cze, 2013

dorabiają mi jakieś chore ideologie, a ja zwyczajnie wkó*wiłbym się gdybym co 30 sekund słyszał za plecami nadupcanie w siatkę :rotfl:

anjas napisał/a:

zgadnij jak bardzo obchodzi mnie Twoja opinia :)

M - Sob 01 Cze, 2013

To nie jest forum publiczne, wiec albo bedziesz pisal kulturalniej albo zwyczajnie gdzie indziej.
PiTT - Sob 01 Cze, 2013

monopolak napisał/a:
dorabiają mi jakieś chore ideologie, a ja zwyczajnie wkó*wiłbym się gdybym co 30 sekund słyszał za plecami nadupcanie w siatkę :rotfl:

anjas napisał/a:

dla mnie to co zrobil ten koles telefonem to typowe polaczkowe przypierdzielanie sie do wszystkiego
jad, zawisc, prostactwo... czyli witamy w ojczyznie :d
az zal ze trzeba komentowac tak ultra mocherowy film... w zyciu bym nie pomyslal ze ktos z mlodych osob moze popierac cos takiego

GeKo - Sob 01 Cze, 2013

A tymczasem w Turcji

Podobno tamtejsze media milczą, (nie sprawdzałem tego)

"Turkey needs international support against government and police terror and chemical war! Our media s not working now!! Please Help!
This turning point in the Fight for Democracy and A Chance to Strengthen the Citizens' Movement for Rights and Freedoms! Thousands of people around Turkey in different cities are on the streets! Police uses tear gas, gas bombs and plastic bullets..."

Niemy - Sob 01 Cze, 2013

monopolak napisał/a:

anjas napisał/a:

a nas wku*wia Twoja postawa na tym forum, także albo się trochę uspokoisz i dostosujesz, albo będziesz sobie pisał palcem w piaskownicy

faldzip - Sob 01 Cze, 2013

GeKo napisał/a:

Obrazek

Photoshop... choc po jakosci wykonania to moze raczej byl to paint.

Sibu - Sob 01 Cze, 2013

Cytat:

Ja tam uważam, że jeżeli się chce być wiarygodnym nie powinno się robić takich gównianych fotomontaży ...

Nie znam tamtejszej sytuacji, ale te wszystkie fejsuniowe zdjęcia wyglądają na manipulację.

GeKo - Sob 01 Cze, 2013

To ostatnie faktycznie śmierdzi photoshopem z daleka.
Tutaj więcej zdjęć https://www.facebook.com/ece.turkmut

Manipulacyjny spisek :D

M - Sob 01 Cze, 2013

W polsce tez mainstream pokazywal marsz niepodlegosci jako wypelniony w 100% przez kiboli rzucajacych kamieniami w policje, nihil novi.
faldzip - Sob 01 Cze, 2013

M napisał/a:
W polsce tez mainstream pokazywal marsz niepodlegosci jako wypelniony w 100% przez kiboli rzucajacych kamieniami w policje, nihil novi.

Tak, wlasnie pamietam, jak na FB wolnosciowcy prawicowcy opluwali TVN, ze manipuluja ludzmi, bo zobaczyli na YT filmik z relacja z Marszu pokazana rzekomo w Faktach, ktory to film pokazywal ta obrzydliwa manipulacje. Najsmieszniejsze w tym wszystkim bylo to, ze ja widzialem te Fakty i tam ta relacja byla tak ze 3 razy krotsza i jakos nie bylo w niej tych najbardziej dramatycznych scen... No ale YT to przeciez najbardziej wiarygodne zrodlo informacji na swiecie...

I kto tu kim manipuluje?