M - Sob 18 Wrz, 2010 Barej - wszystko ma tu swój sęs, przynajmniej ja to tak rozumię.Barejka - Sob 18 Wrz, 2010 AndreXSi, i ktos jeszcze byli niebiescy wyszla jakas akcja i tak sie stalo, wiec im dalbym dostep z racji tego za wysiedzieli wiele miesiecy na forum ale nowym dac zapore conajmniej na miesiac Bart - Sob 18 Wrz, 2010 tak właściwie dlaczego?qbica - Sob 18 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
AndreXSi, i ktos jeszcze byli niebiescy wyszla jakas akcja i tak sie stalo, wiec im dalbym dostep z racji tego za wysiedzieli wiele miesiecy na forum ale nowym dac zapore conajmniej na miesiac
Smigaj do puga bo glupoty piszesz Mick - Sob 18 Wrz, 2010 ech... te siedlce...M - Sob 18 Wrz, 2010 Ja może zrobie taki temat "koncert życzeń" i tam każdy będzie mógł napisał co by chciał po czym będzie mogł sobie to wyobrazić.
Bart - Sob 18 Wrz, 2010 sam pomysł "koncertu życzeń" nie jest zły, może ktoś coś mądrego zaproponuje M - Sob 18 Wrz, 2010 Robiłem już taką akcję - na PW, bardzo dobre uwagi były.
Np użytkownicy pisali żeby kogoś skasować z forum Bart - Sob 18 Wrz, 2010 mnie najbardziej drażnił ten bart, widzę że na szczęście nie ma go już wśród użytkowników Młody Papież - Sob 18 Wrz, 2010 ...wyrwałem chwasta!M - Sob 18 Wrz, 2010 Znalezione na wykopie
Rewelacyjny tekst, może dlatego tak mi się podoba że pokrywa się z moim mniemaniem PiTT - Nie 19 Wrz, 2010 http://www.se.pl/rozrywka...tub_153886.html
faaak! dzisiaj to oglądałem, wtf jak ja tej idiotki nie lubię
koorwa można się przejęzyczyć, ale to jest już gruuuby fakap KarQ - Nie 19 Wrz, 2010 oj tam M - Nie 19 Wrz, 2010 Elitarna prezenterka telewizji dla "elity"iQ - Nie 19 Wrz, 2010 Buehehehehe, ale wpadka!