Nie chciałbyś zmienić nicka na Credit Agricole?
Podobno takijest trend
ale pierw bym musiał się przemianować z Lucas na Lukas Gaydek - Nie 15 Kwi, 2012 Lucas, piona anjas - Nie 15 Kwi, 2012
Lucas napisał/a:
ale pierw bym musiał się przemianować z Lucas na Lukas
to co, działamy? PieQt - Nie 15 Kwi, 2012 Jak to sciro ma 360 km to poprosze o podamie koloru i liter poczatkowych rejeatracji zebym sie nie wkurwil niepotrzebnie na miescieBonczek - Nie 15 Kwi, 2012 Pomarańczowy - blachy TO LUCAS z tego co pamiętam M - Nie 15 Kwi, 2012 360koni Gaydek - Nie 15 Kwi, 2012
PieQt napisał/a:
Jak to sciro ma 360 km to poprosze o podamie koloru i liter poczatkowych rejeatracji zebym sie nie kurcze niepotrzebnie na miescie
KarQ - Nie 15 Kwi, 2012 Najs bicz Bonczek - Nie 15 Kwi, 2012 Prosz
Jakiś czas temu wieczorem widziałem Cię na mieście i chciałem "podpuścić" ale na szybko sprawdziłem specyfikacje na SR i...grzecznie wyleczony tą lekturą poturlałem się do domu PGmaster - Nie 15 Kwi, 2012
Lucas napisał/a:
skorzystałem z zaproszenia nauki skręcania 5 maja na torze w Poznaniu.
Siema
A nie chcesz leciec 12 maja?PieQt - Nie 15 Kwi, 2012
dobrze, że pomarańczowy nie jest w moim typie i nie ścigałbym się ... to z Kielc czy tylko sztychyLucas - Nie 15 Kwi, 2012
AleX_R53 napisał/a:
Lucas napisał/a:
Na co dzień bezpiecznie podróżuje VW Scirocco
Jakiś czas temu wieczorem widziałem Cię na mieście i chciałem "podpuścić" ale na szybko sprawdziłem specyfikacje na SR i...grzecznie wyleczony tą lekturą poturlałem się do domu
z zaskoczenia nie miałbym szans
PGmaster napisał/a:
Lucas napisał/a:
skorzystałem z zaproszenia nauki skręcania 5 maja na torze w Poznaniu.
Siema
A nie chcesz leciec 12 maja?
5 już opłacony, kask zarezerwowany także może w innym późniejszym terminie bardzo chętnie. Póki co chce poznać tor i dobić opony.
Na bemowie będziesz?PGmaster - Nie 15 Kwi, 2012