Kurde jestem ja i jakis TreVor na forum, zagladam co on robi(przeglada PMR) a jest szary nawet jednego posta nie napisal
Kilka dni temu sprzedałem mojego Civic'a i szukam jakiegoś hothatch'a dlatego przeglądałem PMR. Poza tym chcę się dowiedzieć jakimi furami śmigacie, chyba mogę, nie kamil - Nie 19 Wrz, 2010 Witaj TreVor, Jakiego Civica sprzedałeś, czego potrzebujesz od fury ? My różnymi śmigamy i do różnych celów są nam potrzebne te zabawki Więcej szczegółów kolego Bonczek - Nie 19 Wrz, 2010 TreVor, świetnie, że zacząłeś od sprzedaży Civica - teraz możesz wybrać clio/saxo/106 Anonymous - Nie 19 Wrz, 2010 Jeździłem Ej9, był to moje pierwsze auto, więc dawało radę
Czego szukam, hmm... auta służącego jako dd oraz na weekendowe wypady na "tor".
Musi posiadać klimatyzację;D, ze względu na częste trasy.
Ilość miejsc bez znaczenia ( min. 2 ), rocznik bez znaczenia.
Silnik najlepiej do 2,0.
Od kilku tygodni szukam CTR'a, ITR'a, Clio Sport.
Chciałbym zmieścić się w 30k zł.
i to na tyle, przeglądałem różne auta i te ww, wydają się być najlepszym wyborem Bonczek - Nie 19 Wrz, 2010 Skupiłbym się na clio.Anonymous - Nie 19 Wrz, 2010 Tylko ze względu na cenę, czy jest jeszcze jakiś powód ?kamil - Nie 19 Wrz, 2010 to CTRa i ITRa w tej kasie nie kupisz...Dobrym rozwiązaniem będzie Clio ph2 na pewno w 25 k znajdziesz bardzo porządną sztukę.
Można szukać tez Civica Vti w tej budzie co miałeś. Umówmy się , wygodne i pewnie prowadząca fura kamil - Nie 19 Wrz, 2010
TreVor napisał/a:
Tylko ze względu na cenę, czy jest jeszcze jakiś powód ?
Bo to kawał dobrej fury za nieduże pieniądze i rozwojowy HH. Specjalnie tez nie jest bardzo awaryjny.Anonymous - Nie 19 Wrz, 2010 Ek4 nie chcę
Wiem, że tymi Hondami będzie ciężko, ale może ...
Co jeszcze moglibyście polecić ?Mick - Nie 19 Wrz, 2010
TreVor napisał/a:
Co jeszcze moglibyście polecić ?
np C2 VTS, też kupisz w tej kasie, małe niepozorne autko, na trasę ok, a na torze pokazuje pazur
za 30 k nie kupisz CTRa, możesz mi wierzyć trochę ich w polsce obejrzałem...
ITR chyba trochę bez sensu...
Clio Sport i Civic vti wydają się być najrozsądniejszymi propozycjamiBonczek - Nie 19 Wrz, 2010
TreVor napisał/a:
Tylko ze względu na cenę, czy jest jeszcze jakiś powód ?
Francuzy są bezawaryjne w porównaniu do Hond i np nie trzeba w nich zmieniać oleju w skrzyni.kamil - Nie 19 Wrz, 2010 a czym podyktowana niechęć ?
można też szukać dobrej sztuki 106/saxo szybkie, rozwojowe i w trasie wygodne. No i dobra sztuka + zawias, hamulce, porządny przegląd i masz w kieszeni jeszcze 15 k
a za 30 k to S3, Leon Cupra można znaleźć , ale trzeba szukać....PiTT - Nie 19 Wrz, 2010 c2 vts Jakartiego obecnie jest do sprzedania
zaoszczędzoną kasę można przeznaczyć na performance
clio sport jest szybkie, tylko znaleźć zdrową sztukę
niestety jak wszyscy wiedzą france się psują i niższy koszt zakupu szybko zostanie zweryfikowany
w takim budżecie w zasadzie 2 opcje, clio sport lub jakaś honda, starsza, ale szybka i bezawaryjna Yarko - Nie 19 Wrz, 2010 prawda jest taka - bierz to co znajdziesz w najlepszym stanie
CTR, ITR, Clio, w serii jeżdżą podobnieAnonymous - Nie 19 Wrz, 2010
Cytat:
a czym podyktowana niechęć ?
Wolałbym coś nowszego, poza tym B seria ostatnio zbyt popularna
S3 - będzie ciężko znaleźć i trochę boję się kosztów utrzymania,
Leon Cupra - oglądałem, ale nie przepadam za Seatami
Zapomniałem dodać, że jestem strasznie wybredny
Znajdę w tej cenie C2ph3 ? Czy pozostaje mi szukać C2ph2.
Yarko napisał/a:
prawda jest taka - bierz to co znajdziesz w najlepszym stanie