znajdziesz, ale musisz szukać za granicą, bo w Polsce będzie ciężkoAnonymous - Nie 19 Wrz, 2010 OK, dzięki wszystkim za szybkie odpowiedzi.
Jak coś znajdę, to się pochwalę Cartoon - Nie 19 Wrz, 2010 Bierz fiestę ST wygodne wozidło do latania po bułki Szczepanek - Nie 19 Wrz, 2010 Moze skoro czeste trasy i niskie koszty, to Cupre z TDI? Cos w ten deseń..
http://aukcjewp.wp.pl/ibi...1235169323.html
typowe niemieckie pudlo, ale raczej nie zawiedzie M - Pon 20 Wrz, 2010
Do 30k masz naprawde ogromny wybór, jeśli nie wiesz co wybrać to powinienes pojezdzic wszystkim co jest na liście. Ja bym uderzał w ITR'a.was79 - Pon 20 Wrz, 2010 Cześć po weekendzie,
dziś jak zwykle w poniedziałkowy poranek mały zonk: musiałem drapać szyby z szronu w aucie kurde znowu sie zacznie Cassis - Pon 20 Wrz, 2010 was79, jak jechałem o 5:30 do roboty miałem 4 stopnie na termometrze.was79 - Pon 20 Wrz, 2010 szyby drapałeś?
u mnie było 3st - godz 6.20Cassis - Pon 20 Wrz, 2010
was79 napisał/a:
szyby drapałeś?
Nie, ale były całe mokre od wilgoci w powietrzu.Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010 Ja od 40 min czekam na ekipę remontową, która chyba nie ma zamiaru się zjawić - nienawidzę niesłowności i tego pieprzonego braku poszanowania dla czego/kogokolwiek.was79 - Pon 20 Wrz, 2010 wiem już jak będzie zaczynało sie tłumaczenie:
alllle Paaaanie my musieli jeszcze... (i tu pada lista rzeczy, jaką rano rzekomo zrobili)Cassis - Pon 20 Wrz, 2010 Standard. Chociaż ostatnio do mnie do roboty przyszli elektrycy przed czasem.mi - Pon 20 Wrz, 2010
TreVor napisał/a:
Czego szukam, hmm... auta służącego jako dd oraz na weekendowe wypady na "tor".
Musi posiadać klimatyzację;D, ze względu na częste trasy.
Ilość miejsc bez znaczenia ( min. 2 ), rocznik bez znaczenia.
Silnik najlepiej do 2,0.
Od kilku tygodni szukam CTR'a, ITR'a, Clio Sport.
Chciałbym zmieścić się w 30k zł.
Może żuk z plandeko? Co prawda tylko 2 miejsca (to nie problem dla Ciebie), ale wygodnie się podróżuje, szybki dość jest, nie paląc przy tym przesadnie wiele, a na torze na r888 potrafi pokazać całkiem sporo. Może być jedynie problem ze znalezieniem egzemplarza z klimatyzacją.Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010 Najlepiej takiego