Podobno projekt odroczony, kryzys.M - Pią 16 Sty, 2009 mysle ze jednak go robią Anonymous - Pią 16 Sty, 2009 Tak, tylko ze względów budżetowych postanowili oprzeć kontrukcję na bazie Peugeota 106
Szef projektu, pan Nabosaka Jajamiomate powiedział "(...)wreszcie zacznie skręcać"M - Pią 16 Sty, 2009 DOkladnie tak jak napisał AndreMichał - Pią 16 Sty, 2009 cena tej pralki to chyba z kosmosu. Ktoś na głowe upadł FreeMan - Pią 16 Sty, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7548871
Ktos bedzie w Gliwicach i moglby zerknac na to autko ?Niemy - Pią 16 Sty, 2009 ja jestem z Gliwic, jak mi się uda to podskoczę jutro, jeśli nie to w pn FreeMan - Pią 16 Sty, 2009
Niemy napisał/a:
ja jestem z Gliwic, jak mi się uda to podskoczę jutro, jeśli nie to w pn
faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaantastycznie!PieQt - Pią 16 Sty, 2009 Freee a jest na to faktura? dzwoniłeś tam?Niemy - Pią 16 Sty, 2009 jeśli mam się o coś szczególnie dowiedzieć to pisz FreeMan - Pią 16 Sty, 2009
Niemy napisał/a:
jeśli mam się o coś szczególnie dowiedzieć to pisz
generalnie Pan z salonu nic nie wie.
Samochod nie stoji w komisie, tylko trzeba sie umowc na ogledziny bo samochod jezdzi. Prawdopodobnie jest to vat-marza.strick - Pią 16 Sty, 2009 Wydaje mi sie, ze jest to foka pracownika salonu Mitsubishi, tego na pograniczu gliwic i zabrza.FreeMan - Pią 16 Sty, 2009
strick napisał/a:
Wydaje mi sie, ze jest to foka pracownika salonu Mitsubishi, tego na pograniczu gliwic i zabrza.
jak masz dostep to moze z wlascicielm bedzie sie latwiej dogadac...Niemy - Pią 16 Sty, 2009
FreeMan napisał/a:
strick napisał/a:
Wydaje mi sie, ze jest to foka pracownika salonu Mitsubishi, tego na pograniczu gliwic i zabrza.
jak masz dostep to moze z wlascicielm bedzie sie latwiej dogadac...
jeśli to jego auto to tak właśnie spróbujemy zrobićAnonymous - Pią 16 Sty, 2009