Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010 Pięknie ekipa w liczbie 2 pracowników od 6 minut jest już na stanowisku. Dzień dobry - dzień dobry i robimy. No to porobili - poszli sobie gdzieś Cartoon - Pon 20 Wrz, 2010 Kurde, pierwszy dzień po powrocie z urlopu ... i 3000 nieprzeczytanych maili
Kocham tę robotę Mick - Pon 20 Wrz, 2010
Cartoon napisał/a:
Kurde, pierwszy dzień po powrocie z urlopu ... i 3000 nieprzeczytanych maili
Kocham tę robotę
temu to dobrze... ja podczas urlopu mam BlackBerry włączone, wiec jak wracam po urlopie nie dziwią mnie nie przeczytane maile, bo ich po prostu nie ma was79 - Pon 20 Wrz, 2010 franzcuzy płoną
pomiedzy chrzanowem a katowicami jara się 206 i przy okazji korek jak cholera Cartoon - Pon 20 Wrz, 2010
Mick napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Kocham tę robotę
temu to dobrze... ja podczas urlopu mam BlackBerry włączone, wiec jak wracam po urlopie nie dziwią mnie nie przeczytane maile, bo ich po prostu nie ma
Wyłączyłem synchronizację w telefonie urlop to urlop
Póki co znalazłem tylko jednego maila z eskalacją na mnie do dyrektora pionu KonradMK - Pon 20 Wrz, 2010
Cartoon napisał/a:
Mick napisał/a:
Cartoon napisał/a:
Kocham tę robotę
temu to dobrze... ja podczas urlopu mam BlackBerry włączone, wiec jak wracam po urlopie nie dziwią mnie nie przeczytane maile, bo ich po prostu nie ma
Wyłączyłem synchronizację w telefonie urlop to urlop
Póki co znalazłem tylko jednego maila z eskalacją na mnie do dyrektora pionu
u nas są tylko poziomy, dobra firma, awansujecie za to horyzontalnie? Cartoon - Pon 20 Wrz, 2010 Jako awans uważa się odejście z tej firmy Barejka - Pon 20 Wrz, 2010 Z poczatkiem miesiaca zmieniam prace, prawdopodobnie bede pracowal u Was warszawiaki M - Pon 20 Wrz, 2010
Cartoon napisał/a:
Jako awans uważa się odejście z tej firmy
Ja się sam awansowałem w 2009 r Cartoon - Pon 20 Wrz, 2010 Jutro będę wiedział, czy mój awans został klepnięty
Jeśli tak, to posiedzę w tym burdelu max do 15.10 Bonczek - Pon 20 Wrz, 2010 Ja czekam na odpowiedź z PZM Mick - Pon 20 Wrz, 2010
Bonczek napisał/a:
Ja czekam na odpowiedź z PZM
a w jakiej sprawie?kubas - Wto 21 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
Z poczatkiem miesiaca zmieniam prace, prawdopodobnie bede pracowal u Was warszawiaki
gokarty już ci się znudziły ?Barejka - Wto 21 Wrz, 2010 kubas, Tobie tez by sie przejadlo, nie ma kozaka na mnie na torze, wiec musialem odejsc a tak bardziej powaznie to dostalem lepsza oferte pracykubas - Wto 21 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
a tak bardziej powaznie to dostalem lepsza oferte pracy