W sprawie pracy Michał - Wto 21 Wrz, 2010 Dla całego forum przesyłam pozdrowienia od SHORTIEGO którego spotkałem na drdze. Chłopak zmężniał musze przyznac, i ma zajebistego ścigacza Bart - Wto 21 Wrz, 2010 ścigaliście się na jednośladach? Michał - Wto 21 Wrz, 2010 heheheh, wyścigiem tego nie można nazwać mi - Wto 21 Wrz, 2010 wiadomo - gdy Ty już pędziłeś w siną dal, on jeszcze sklejał swe pedalskie ręcznie sterowane sprzęgło, tak? kosmita - Wto 21 Wrz, 2010 http://kontakt24.tvn.pl/t...nicy,23950.html
Bart - Wto 21 Wrz, 2010 jak widać prawdo jazdy nie każdemu się należy...Jakarti - Wto 21 Wrz, 2010
pewnie to glupie ale przyszlo mi do glowy, ze moze zrobili to celowo..
samobojstwo starszych ludzi..
typ chyba jednak powinien trabic, machac, mrugac, chuj wie..Bart - Wto 21 Wrz, 2010 widuję takich dziadków prawie codziennie - nie radzą sobie z jeżdżeniem, niewiele widzą, niewiele słyszą, prawko mają bezterminowe wydane 40 lat wcześniej, więc jeżdżą...
stanowią zagrożenie dla siebie i innychBonczek - Wto 21 Wrz, 2010 Ja pierdole Barejka - Wto 21 Wrz, 2010 Widze to po swoim ojcu, miasto ciagle sie zmienia, aut przybywa a stary sobie juz nie radzi, sa to ludzie starszej daty co nie wiedzieli kiedys na kursach dwoch pasow w jednym kierunku Yarko - Wto 21 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
Widze to po swoim ojcu, miasto ciagle sie zmienia, aut przybywa a stary sobie juz nie radzi, sa to ludzie starszej daty co nie wiedzieli kiedys na kursach dwoch pasow w jednym kierunku
no dlatego powinni dla bezpieczeństwa swojego i innych, odłożyć kluczyki do szuflady, a nie powodować zagrożenieBarejka - Wto 21 Wrz, 2010 o tyle dobrze ze moj stary jezdzi tylko praca i dom, wiec nie ma problemu ale takiemu starszemu czlowiekowi ceizko jest cos przetlumaczyc, bedzie pouczac "co Ty gowniarzu wiesz ja od 60 lat mam prawo jazdy" Bonczek - Wto 21 Wrz, 2010
Barejka napisał/a:
ale takiemu starszemu czlowiekowi ceizko jest cos przetlumaczyc