PieQt - Pią 20 Kwi, 2012 Witam, ze scyzorami smigasz, czy na td?karoluPL - Pią 20 Kwi, 2012 na track day jeszcze niestety nie miałem okazji ogarnięcia wolnego dnia w pracy,
ale jeżdzę w scyzzorze na naszych klubowych treningach + superoesySimek - Nie 22 Kwi, 2012 Po półtorarocznej przerwie spowodowanej życiowym niefartem witam ponownie... Bart - Nie 22 Kwi, 2012 jak mawia recydywa - rok nie wyrok Jacek - Nie 22 Kwi, 2012 no name - Nie 22 Kwi, 2012 Czy się stoi, czy się leży, i tak się siedzi
Witamjabloniec - Pon 30 Kwi, 2012 Witam
po dłuższej przerwie prawie 7 letniej powróciłem do Clio ale nie byle jakiego, tylko 16v. Jazda tym autem powoduje że uśmiech z twarzy nie schodzi no name - Pon 30 Kwi, 2012 Lepsze byle jakie 16V niż zwykłe byle jakie
to przypadek moje jest take Szupryk - Pią 04 Maj, 2012 Cześć!
Niestety chłosta za to, że się nie przywitałem mnie dosięgnęła, postanowiłem naprawić swój błąd - lepiej późno, niż wcale
Tak więc coś o mnie :
Mam na imię Piotrek, mieszkam w Gdańsku. Na codzień poruszam się mało sportowym Audi Rs6 Avant.
Trafiłem tutaj, ponieważ jutro mój tata wybiera się do was na trening do Poznania (prezent urodzinowy ode i brata).
Sam mam również nadzieje na sprawdzenie swojego kombi na torze, ale na to musze jeszcze chwile poczekać
Pozdro Bart - Pią 04 Maj, 2012 Siemanko!
Jeździłem kiedyś takim RS6, jak dla mnie - gruby przeciąg robi. Finansowo też anjas - Pią 04 Maj, 2012 a właśnie, ścigałem się kiedyś clio z takim rs6. Tzn. ja się ścigałem, bo nawet nie wiem czy babka, która nim kierowała mnie zauważyła. Pojechała chyba dość lajtowo a ja zebrałem łomot życia Szupryk - Pią 04 Maj, 2012
Bart napisał/a:
Siemanko!
Jeździłem kiedyś takim RS6, jak dla mnie - gruby przeciąg robi. Finansowo też
Jeżdże Rs-em już ponad rok i muszę powiedzieć, że narazie z autem nie mam żadnych kłopotów.
Była wymiana klocków z przodu, jakiś wężyków od egr, jednego wachacza, plecionki na wydechu - to raczej wszystko rzeczy ekspoatacyjne
Też dobrze trafiłem, bo kupowałem auto z naprawdę pewnego źródła, wiedziałem co się działo wcześniej itp, więc może dlatego nie mogę narzekać Anonymous - Pią 04 Maj, 2012 A ja takie rs6 klepłem kiedyś na trasie za szklarskiej do harachowa,i gość się ścigał !!!!