To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

mi - Wto 21 Wrz, 2010

Barejka napisał/a:
Widze to po swoim ojcu, miasto ciagle sie zmienia, aut przybywa a stary sobie juz nie radzi, sa to ludzie starszej daty co nie wiedzieli kiedys na kursach dwoch pasow w jednym kierunku o_O

podobnie jest z moim bratem, a pewnie jest mniej więcej w wieku Twego starego. Co gorsza on jeździ czasem gdzieś poza miasto :/

No dobra, serio - mam teściową koło pięćdziesiątki (czyli niby nie taka stara), która służbowym aurisem jeździ z prędkościami nie przekraczającymi 50km/h, a można się zesrać ze strachu u niej na prawym. Ale co jej powiem? Kiedyś jechała ze mną za kierownicą i w momencie dla niej przerażającym (na budziku z 60 było) złapała za kierownicę o_O
[od tej pory sadzam ją z tyłu]

Jacek - Wto 21 Wrz, 2010

:lol2:
Mick - Wto 21 Wrz, 2010

mi napisał/a:
... Kiedyś jechała ze mną za kierownicą i w momencie dla niej przerażającym (na budziku z 60 było) złapała za kierownicę o_O

Po takiej akcji moja teściowa jeździła by związana w bagażniku... ;D

Janusz - Wto 21 Wrz, 2010

Mick napisał/a:
mi napisał/a:
... Kiedyś jechała ze mną za kierownicą i w momencie dla niej przerażającym (na budziku z 60 było) złapała za kierownicę o_O

Po takiej akcji moja teściowa jeździła by związana w bagażniku... ;D

to jest nic.... ja jak kiedyś mijając sie na wąskiej drodzena na spadaniu w zimie z jakimś samochodem zjechałem na pobocze, i potem jak wracałem, to przód wjechał na droge a tylne koło nie chciało i postawiło mnie bokiem. To moja Mama zaczęła łapać równowagę wyciągając ręce jak przy przechodzeniu po linie i krzyczeć :rotfl: :rotfl: :rotfl: podczas tej jej popisowej figury przy okazji jeszcze oberwałem w łapę :D

Jacek - Wto 21 Wrz, 2010

hie hie, moja 85 letnia Babcia po przejechaniu na prawym fotelu estakady koło wesołego miasteczka w Kato z prędkością 170 na slicku (aygo) odparała: "Nawet się trzyma" :lol2:
M - Wto 21 Wrz, 2010

Moja Babcia na katowickiej przy prędkości podróżnej > 2zl po spytaniu czy nie przeszkadza jej szybka jazda odparła - eee tam mnie to nawet usypia.
PiTT - Wto 21 Wrz, 2010

ale zayebał :/
wg. mnie nie mieli zielonego pojęcia że jadą pod prąd
nie raz widziałem w centrum miasta jak starszy kierowca potrafił wjechać pod prąd i ustawić się na pasach na przeciwko innych aut xD
ciężko winić od razu wszystkich kierowców w takim wieku, za to absolutnym brakiem orientacji wykazali się pasażerowie, że też nikomu nie przyszło do głowy że coś jest nie tak :wall:

kosmita - Wto 21 Wrz, 2010

PiTT napisał/a:
absolutnym brakiem orientacji wykazali się pasażerowie, że też nikomu nie przyszło do głowy że coś jest nie tak :wall:

PiTT,
Cytat:
77-letni kierowca Fiata oraz jego 75-letnia żona

PiTT - Wto 21 Wrz, 2010

kosmita napisał/a:
PiTT napisał/a:
absolutnym brakiem orientacji wykazali się pasażerowie, że też nikomu nie przyszło do głowy że coś jest nie tak :wall:

PiTT,
Cytat:

Podróżuje z nimi również 35-letnia córka ;)
nie zmienia to fakty że 75 letnia żona też mogła być bardziej kumata

Cartoon - Wto 21 Wrz, 2010

Cytat:
Podróżuje z nimi również 35-letnia córka.

edit:
PiTT mnie wyprzedził :P

KonradMK - Wto 21 Wrz, 2010

PiTT napisał/a:
kosmita napisał/a:
PiTT napisał/a:

PiTT,
Cytat:

Podróżuje z nimi również 35-letnia córka ;)
nie zmienia to fakty że 75 letnia żona też mogła być bardziej kumata

ja tam gdzieś wyczytałem że ta 35 latka miała downa. W sumie się nie dziwię.

Loko - Wto 21 Wrz, 2010

Jacek napisał/a:
hie hie, moja 85 letnia Babcia po przejechaniu na prawym fotelu estakady koło wesołego miasteczka w Kato z prędkością 170 na slicku (aygo) odparała: "Nawet się trzyma" :lol2:

Tu moja, od kiedy przestałem jej pożyczac auto ciagle odwala mi takie numery :/

Barejka - Wto 21 Wrz, 2010

zajebista ma koels koszulke na poczatku, druzyna A jest mistrz Mr. T chyba najlepszy z
calego filmu :D

PiTT - Śro 22 Wrz, 2010

sprytnie zmontowane :)
M - Śro 22 Wrz, 2010

Zagadka:
Jaka jest różnica?

http://c0834752.cdn.cloud...7c9a1fa7c34.jpg