własnie miałem pytać, czy to ten słynny buni od seryjnej m3 e36 na plexi poliuretanie, laminatach full wybebeszony, z zawiasem rozpórkami itp itd ?? daj no jakies foto stellarium - Czw 10 Maj, 2012
Bart napisał/a:
stellarium napisał/a:
330Nm.
z takim momentem to można pola orać!
Taaa i właśnie dlatego niedługo wjeżdża nowe sprzęgło od G60 z jednomasą
Bo seryjne przestaje trzymać, a jak wjedzie turbo od ARL to by się chyba rozpadło jak mój łeb po weekendzie Chloru - Czw 10 Maj, 2012 Dzień podły,
Niektórzy z Was mnie znają. Reszta niedługo przestanie mnie lubić no name - Czw 10 Maj, 2012
Chloru napisał/a:
Reszta niedługo przestanie mnie lubić
Żeby przestać to trzeba pierw zacząć
witamkosmita - Czw 10 Maj, 2012
Chloru napisał/a:
Rasta niedługo przestanie mnie lubić
robisz 400KM we francy ? Bart - Czw 10 Maj, 2012
kosmita napisał/a:
robisz 400KM we francy ?
ponoć da się takie wyniki osiągnąć, kumpel peżotem zrobił kiedyś 500km bez awarii Chloru - Czw 10 Maj, 2012 kosmita, pudło. Akurat Piotrka znam z zamierzchłych czasów kosmita - Czw 10 Maj, 2012
Bart napisał/a:
kumpel peżotem zrobił kiedyś 500km bez awarii
jest na to jakiś dowód ?Barejka - Czw 10 Maj, 2012 Bart, bez zdjec sie nie liczy gumis_mg - Czw 10 Maj, 2012 Jak widzicie jestem "świeżak", więc witam wszystkich dobrych ludzi tego forum siema - Czw 10 Maj, 2012 Nie no, co to jest!? Kiedyś obligatoryjne było zdjęcie siostry i auta! Teraz bycie nowym jest o tyle łatwiejsze... Kenet - Czw 10 Maj, 2012 Panie daj pan spokój! Co się dzieje, nikt już nie ma sióstr?