To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

KonradMK - Czw 23 Wrz, 2010

M napisał/a:
Uwielbiam mainstream intelektualny w Polsce.

polegający na negowaniu wszystkiego o czym nie było w TV. Niemożliwe, przeciez nie pisali o tym w gazecie.

kamil - Czw 23 Wrz, 2010

Bo jak na razie nie pojawiło się żadne, żadne przesłanie, które mogłoby choćby na ułamek nakierować na teorię spiskową mająca na celu rozpieprzyć prezydenta, generałów i parlamentarzystów z naszego kraju.

eM, nisza też jest fajna i orginalna, ale trzeba znać umiar ;) to apropo mainstreamu

martin.h - Czw 23 Wrz, 2010

Kórwa xD
was79 - Czw 23 Wrz, 2010

what's up?
Loko - Czw 23 Wrz, 2010

M napisał/a:
kamil napisał/a:
Jeszcze raz powtarzam, przestańcie snuć teorie spiskowe...fatalna katastrofa i tyle. Nie ma żadnych przesłanek ku temu żeby to był jakiś idiotyczny zamach (!) opanujcie się.

Kamil na jakiej podstawie tak twierdzisz skoro nie ma jeszcze wyników śledztwa?

Akurat tu Logika tak nakazuje, biorąc pod uwagę, że większość wypadków lotniczych to zdarzenia losowe, a tylko niewielka cześć z nich to zamachy, należy przyjąć jako hipotezę, że również w tym przypadku był to nieszczęśliwy wypadek i dopiero w kolejnym kroku dążyć do obalenia postawionej hipotezy. :>

Bart - Pią 24 Wrz, 2010

kamil napisał/a:
Bo jak na razie nie pojawiło się żadne, żadne przesłanie, które mogłoby choćby na ułamek nakierować na teorię spiskową mająca na celu rozpieprzyć prezydenta, generałów i parlamentarzystów z naszego kraju.

eM, nisza też jest fajna i orginalna, ale trzeba znać umiar ;) to apropo mainstreamu

+1

206 Gti - Pią 24 Wrz, 2010

Sorry - ale nie mogę tego czytac spokojnie.

Pilot - nie wie, nie rozumie, nie orientuje się, nie jest pewnien nie rozumie rosyjskiego angielskiego czeczeńskiegom japońskiego , zle sie czuje, nastrój nie odpowiada oczekiwaniom, jest mgła, nie widzi, -

NIE LĄDUJE

Nawet jakby mu kazali ladowac na zasadzie - jest zasadzka - zrobiliśmy mgłe z pomoca d.tuska ładuj a spadniesz. To to jest tak jak bym Ci kazał włożyć rękę w ogień - włożył bys ?

Zaryzykowali - spadli - KONIEC. TRZY PRZYCZNY:

1. BŁAD PILOTA + STARA MASZYNA + DZIADOWSKIE LOTNISKO (może ktoś potrzebuje sledztwa, zeby ustalic, że Smoleńsk to nie Heathrow (przepraszam za trudne słowo)

Brednie o jakimś sledztwie, nie zakończeniu sledztwa, że dziadek z wermachtu razem z putinem i tuskiem sie zamachneli na kaczyńskiego sadzajac betonową sosnę - SĄ ŻENUJĄCE - i sa wymysłem chorej wyobrazni, chorego umysłu J.Kaczynskiego.

To jest chory facet. Jeżeli on jest w stanie powiedzenić, z pełną odp. że samolot powinien przewrócić sosnę (czemu przeczą wszyscy eksperci lotnictwa) i trwać w tym przekonaniu w imie swojej zasady jeżeli fakty są przeciwko nam - tym gorzej dla faktów to jest to chory facet. Szalony. Dla mnie takimi wypowiedziami schodzi do politycznej ligi Krzystofa Kononoa Kononowicza.

M. - jestes zbyt inteligenty, zeby wierzyć kaczynskiemu - wieć nie podjudzaj - nie pisz o nie zakończeniu sledztwa. Wiesz doskonale jak się ono zakończy - będzie enigmatyczyny komunikat, z kótrym nikt do konca sie nie będzie zgadzał.

Buziaki.

:*

KonradMK - Pią 24 Wrz, 2010

wciąż się ludzie nabierają?
http://www.knappe.pl/2010...6-z-usa-czyzby/

Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010

a skąd wiesz Kondziu, że ta w Polsce jest bita ? może na mieście poszukali całej i tylko VIN wymienili ? Polacy to nie tylko kombinatorzy ale i często złodzieje :) a jak jest złodziej-kombinator to auto może być po prostu kradzione z papierami od tego z USA
KonradMK - Pią 24 Wrz, 2010

Vlodarsky napisał/a:
a skąd wiesz Kondziu, że ta w Polsce jest bita ? może na mieście poszukali całej i tylko VIN wymienili ? Polacy to nie tylko kombinatorzy ale i często złodzieje :) a jak jest złodziej-kombinator to auto może być po prostu kradzione z papierami od tego z USA

też o tym pomyślałem. tak czy siak to przekręt za 195 tysi

PiTT - Pią 24 Wrz, 2010

a potem się dziwimy że fotel i kierownica jest wytarta w bmw z przebiegiem 67tyś km
:rotfl:

Dalteg ozawsze należy stawdzac VIN - aut z USA
Vlodarsky - Pią 24 Wrz, 2010

206 Gti napisał/a:
Dalteg ozawsze należy stawdzac VIN - aut z USA

jak złodziej/handlarz mądry to nie zauważysz nic.

Mówię tu o takich co kradną i przebijają blachy oczywiście.

Ja sprawdziełem swoje autko - wszystko ok.
PiTT - Pią 24 Wrz, 2010

ale jednak dużo osób kupuje na "słowo"
kupowanie auta na giełdzie to już pewne ryzyko a co dopiero ze Stanów bez sprawdzenia pochodzenia :/
co ciekawe każde auto jak sprzedawałem to początkowo każdy chciał sprawdzać w serwisie, ostatecznie nikt nigdy nawet podłogi nie oglądał :D