ten fragment też jest ciekawy, tyle, że nie prawdziwy:
"•GWARANCJA FABRYCZNA +ASSISTANCE ( ZA DOPŁATĄ MOŻLIWOŚĆ PRZEDŁUżENIA )!!!"
Niestety przedłużyć gwarancję można tylko do zakończenia pierwszego roku. Anjas oczywiście to zrobił - przedłużając gwarancję do 4 lat... A Pan sprzedający chyba zapomniał, albo świadomie wprowadza w błąd...?
No chyba, że o przedłużenie czegoś innego chodzi...
(w każdym razie pompka z allegro nie działa - nie dajcie się oszukać!!!)Misiek_lbn - Pon 19 Sty, 2009 hothach.org - u źródeł wiedzyFreeMan - Pon 19 Sty, 2009 nasz test przeprowadzal Marek 23, a sprzedaje samochod Szymon... Pieqt chyba go znasz...PieQt - Pon 19 Sty, 2009 tak znam b. dobrze - mówiłem już wcześniej
miałem okazję kupić od niego samochód - niestety nie znałem jeszcze Krzyśka, bo kupiłbym od Ciebie
poza tym wolę Szymona na stopie towarzyskiej niż handlowej - i takie też utrzymujemy kontakty - tyle mogę powiedziećGeKo - Wto 20 Sty, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7581375 Citroen AX GTI
Auto mojego dobrego zioma. Samochód zbudował Piotrek Baran w październiku 2006r i udowodnił że można nim bardzo szybko lecieć. Silnik został odchudzony i wyważony w Czechach.
Przełożenie w skrzyni 13x61 Vmax ok 170-180.
W tej chwili do poprawy Maska i standardowo wokół wlewu paliwa wg. mnie jeszcze kable i dolot trzeba by porządnie zrobić bo autko na tym polu jest troszkę zaniedbane.
Auto brało udział:
W rajdzie żubrów i bodajże jeszcze 2-3sprintach.nox - Wto 20 Sty, 2009 Widywałem go pod UŚ przy WNS'ie ładnie się prezentuje .Marek23 - Wto 20 Sty, 2009 Baran niszczył tym Axem...k-mart - Wto 20 Sty, 2009 http://www.autoscout24.ch...62&page=1&row=1GeKo - Wto 20 Sty, 2009
nox napisał/a:
Widywałem go pod UŚ przy WNS'ie ładnie się prezentuje .
Zioom pracuje w Altusie więc możliwe, ja serdecznie polecam to auto sam bym go wziął jakbym miał kasę wasq - Wto 20 Sty, 2009
ale jak dla mnie to tylko na czesciMichał - Wto 20 Sty, 2009 czemu tak myślisz ?
sama blacha jest pogięta.Bart - Wto 20 Sty, 2009 w Twoim cifffie też "sama blacha jest tylko pogięta" Michał - Wto 20 Sty, 2009 hmmm
nie rozumiem ale się uśmiechne
wasq - Śro 21 Sty, 2009 taaa ale kazdy element lacznie z dachem jak dla mnie rzezba w gownie robic z tego cos