Auto mojego dobrego zioma. Samochód zbudował Piotrek Baran w październiku 2006r i udowodnił że można nim bardzo szybko lecieć. Silnik został odchudzony i wyważony w Czechach.
Przełożenie w skrzyni 13x61 Vmax ok 170-180.
W tej chwili do poprawy Maska i standardowo wokół wlewu paliwa wg. mnie jeszcze kable i dolot trzeba by porządnie zrobić bo autko na tym polu jest troszkę zaniedbane.
Auto brało udział:
W rajdzie żubrów i bodajże jeszcze 2-3sprintach.
To faktycznie moz emiec 110 km ?Misiek_lbn - Śro 21 Sty, 2009 a ma ktoś więcej jego fot Misiek_lbn - Śro 21 Sty, 2009 http://www.otomoto.pl/ind...how&id=C7581439
bad-i wierzysz GeKo - Śro 21 Sty, 2009
Auto mojego dobrego zioma. Samochód zbudował Piotrek Baran w październiku 2006r i udowodnił że można nim bardzo szybko lecieć. Silnik został odchudzony i wyważony w Czechach.
W tej chwili do poprawy Maska i standardowo wokół wlewu paliwa wg. mnie jeszcze kable i dolot trzeba by porządnie zrobić bo autko na tym polu jest troszkę zaniedbane.
Auto brało udział:
To faktycznie moz emiec 110 km ?
100 na pewno bo seria ma 95.saxorulez - Śro 21 Sty, 2009
z samej głowicy i wałków nie uciułasz 200KM, na najostrzejszych wałkach pod hydraulikę jak do 180KM dobije bez wymiany tłoków to bedzie dobrze..pP - Śro 21 Sty, 2009 DZISIEJSZY TEMAT - CLIO SPORT
Auto brało udział:
To faktycznie moz emiec 110 km ?
100 na pewno bo seria ma 95.
Głupie pytani: to ma wspomaganie ? nox - Śro 21 Sty, 2009 przy tej wadze auta bez wspomagania kręcisz w miejscu jedną ręką .Vlodarsky - Śro 21 Sty, 2009 AX GTi może mieć wspomaganie elektryczne.martin.h - Śro 21 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
AX GTi może mieć wspomaganie elektryczne.
Jak już to elektro-hydrauliczne.
nox, jedną ręką to może pudzian by kręcił. No chyba, że masz aż tak wyrobioną rękę, ale nie wnikam Vlodarsky - Śro 21 Sty, 2009
martin.h napisał/a:
Jak już to elektro-hydrauliczne.
złapałeś mnie... z elektryczną pompą wspomagania...
martin.h napisał/a:
nox, jedną ręką to może pudzian by kręcił. No chyba, że masz aż tak wyrobioną rękę, ale nie wnikam
trzeba mieć małego siusiaczka, żeby nie dać sobie rady bez wspomagania w AXie. Ja bez bólu kręciłem jednym palce, nosem, uszami i okiem.nox - Śro 21 Sty, 2009 jeździłem ax'em gti bezści wspomagania opona o szeroko 185 jedną ręką na suchym asfalcie w miejscu , fiat panda opona 155 jedną ręką i w fieście też nie mam i kręcę w jedną w miejscu . Ide drapnąć Pudziana Vlodarsky - Śro 21 Sty, 2009
nox napisał/a:
jeździłem ax'em gti bezści wspomagania opona o szeroko 185 jedną ręką na suchym asfalcie w miejscu , fiat panda opona 155 jedną ręką i w fieście też nie mam i kręcę w jedną w miejscu . Ide drapnąć Pudziana
i to jest mężczyzna
a nie to co
martin.h,nox - Śro 21 Sty, 2009
Vlodarsky napisał/a:
i to jest mężczyzna
tak myślę kiedyś podjechać pod plate pandą i pokazać jak to się robi jedną ręką co ty na to ??