Luca - Pią 11 Maj, 2012 fjura to m3 rs Cup z 2011 roku.
W tej chwili z bluefinem.
Na torze staje na federalach 595 sr-r.
Ogólnie auto jakoś skręca hamuje i przyspiesza ;->
Zdjęć koleżanek nie budjet
Pzdr
LucaYarko - Pią 11 Maj, 2012 Siema Luca,
dobry fur, byłeś może na hamowni ?PiTT - Pią 11 Maj, 2012
Luca napisał/a:
fjura to m3 rs Cup z 2011 roku.
W tej chwili z bluefinem.
Na torze staje na federalach 595 sr-r.
Ogólnie auto jakoś skręca hamuje i przyspiesza ;->
Zdjęć koleżanek nie budjet
Pzdr
Luca
jaki kolor? biała? Gaydek - Pią 11 Maj, 2012 Po avatarze wnoszę, że czarnaLuca - Pią 11 Maj, 2012 Żółta niestety..
Yarko, mam nadzieję, że uda mi się niebawem skoczyć na hamownie, zobaczymy co to warte.PiTT - Pią 11 Maj, 2012
Luca napisał/a:
Żółta niestety..
Yarko, mam nadzieję, że uda mi się niebawem skoczyć na hamownie, zobaczymy co to warte.
w okolicy Wilanowa kręci się biała i żółta kamil - Pią 11 Maj, 2012 w okolicy mojej sypialni kręci się Twoja stara PiTT - Pią 11 Maj, 2012
kamil napisał/a:
w okolicy mojej sypialni kręci się Twoja stara
w okolicy Twojej sypialni kręci się sporo osób, ale umówmy się... w większości są to faceci PieQt - Pią 11 Maj, 2012 Opisywales swoją furę na sr.pl? Pisal tam gosc o bluefinie
Spotkalem ostatnio żółtą na miescie, ale to chy ba byla zwykla rsBarejka - Pią 11 Maj, 2012 zolta to moze mabz? Luca - Sob 12 Maj, 2012 O rukwa..;-)
Nie, nie Mabz....który wcześniej był fachurą od frs a teraz, po tygodniu jazdy mrs, jest już hiper znawcą.
Z wieloma z was znam się z innych forów, a z niektórymi miałem okazję latać po torze, np. z Pumem ;->
PiQt, tak, piszę na sr.pl, pod nikiem GlennBp
Pzdr
LucaBarejka - Sob 12 Maj, 2012 Ten caly Mabz to chyba legenda na wszystkich forach stritrejsingowych Gaydek - Sob 12 Maj, 2012
Luca napisał/a:
z niektórymi miałem okazję latać po torze, np. z Pumem ;->
Czy podczas tego latania była gdzieś obok karetka?Luca - Sob 12 Maj, 2012 W zasięgu wzroku nie
Ale może następnym razem będziepum - Sob 12 Maj, 2012
Luca napisał/a:
pod nikiem GlennBp
no właśnie samochód mi się zgadzał, ułęż też, ale nick nie