Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2007 Marcel, 25 lipca nabiłeś 800nego posta, dziś jest 27 lipca, godzina poranna a masz już 886 :546: :546:
prawie 90 postów w takim czasie :570: :558:Anonymous - Pią 27 Lip, 2007
sharxhunter napisał/a:
Marcel, 25 lipca nabiłeś 800nego posta, dziś jest 27 lipca, godzina poranna a masz już 886 :546: :546:
prawie 90 postów w takim czasie :570: :558:
sie pływa się skacze sie posty nabija :702: ten jest 888
nabijam "sezonowo" co dwa dni :DDDDDD 3 po 3 tak :rofl:Michał - Pią 27 Lip, 2007 hehehehehehheeh CHRZANEK - Pią 27 Lip, 2007 Sluchajcie sprawe mam: Jade z dziewczyną na taki spontaniczny weekend bez przygotowania do zakopca i zpowrotem.
Kupujemy sobie bilety turystyczne PKP (60pln/osoba) i dzis o 18:00 napieramy do zakopca. Będziemy na jutro rano - pewnie po calym dniu bedziemy mieli dość
Tak sobie mysle że w sobotę wieczorem moglibyśmy sie spotkać z kimś z Krakowa i pospacerowac wieczorkiem po grodzie kraka, napić sie piwka itp.
Jezeli ktoś ma wolny sobotni wieczór i chcialby poznać mnie i moją pania to prosze dzwonić 509-33-55-33 Radeksaxorulez - Pią 27 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
i moją pania
widziałem.. jest dobrze
uroda przednia i ciety językCHRZANEK - Pią 27 Lip, 2007
saxorulez napisał/a:
uroda przednia
Miseczka D
saxorulez napisał/a:
ciety język
Wygimnastykowany język qbus - Pią 27 Lip, 2007 wkraczacie na ciezkie tematy... CHRZANEK - Pią 27 Lip, 2007 Zbaczamy z tematu
No dobra bo ja zaraz znikam, wiec gdyby jakiś "krakus" mial wolny jutrzejszy wieczór to prosze o kontakt.
Sie zrobi jakiś mikro spocik.KonradMK - Pią 27 Lip, 2007 pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach? wczoraj go widziałem na dolince służewieckiej - kolo omijał korek pasem zieleni :549:Bart - Pią 27 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach?
Jeśli był to fabryczny poldek pickup z podwójną kabiną to widziałeś super rarytasa co się zwie analog. Piękna maszyna, jak wszystkie polonezy... Loko - Sob 28 Lip, 2007
CHRZANEK napisał/a:
Zbaczamy z tematu
No dobra bo ja zaraz znikam, wiec gdyby jakiś "krakus" mial wolny jutrzejszy wieczór to prosze o kontakt.
Sie zrobi jakiś mikro spocik.
Tak zeby było ciekawiej to ja jade w sobota/niedziela do bydgoszczy taka mała wymiana Anonymous - Nie 29 Lip, 2007
KonradMK napisał/a:
pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach? wczoraj go widziałem na dolince służewieckiej - kolo omijał korek pasem zieleni :549:
codziennie go widuja .... stoi u mnie na rejonach - kiedys zrobie mu PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNA sesje - tylko właściciel zupelnie podobny do nikogo Anonymous - Nie 29 Lip, 2007 Świtny jpg Evy Longorii
saxorulez - Nie 29 Lip, 2007 bo w ogóle Eva jest swietnaCHRZANEK - Pon 30 Lip, 2007 Loko - ale jajca.
Mo szkoda że sie nie spiknelismy...