To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

Misiek_lbn - Pią 27 Lip, 2007

Marcel, 25 lipca nabiłeś 800nego posta, dziś jest 27 lipca, godzina poranna a masz już 886 :546: :546:
prawie 90 postów w takim czasie :570: :558:

Anonymous - Pią 27 Lip, 2007

sharxhunter napisał/a:
Marcel, 25 lipca nabiłeś 800nego posta, dziś jest 27 lipca, godzina poranna a masz już 886 :546: :546:
prawie 90 postów w takim czasie :570: :558:

sie pływa się skacze sie posty nabija :702: ten jest 888

nabijam "sezonowo" co dwa dni :DDDDDD 3 po 3 tak :rofl:

Michał - Pią 27 Lip, 2007

hehehehehehheeh :D
CHRZANEK - Pią 27 Lip, 2007

Sluchajcie sprawe mam: Jade z dziewczyną na taki spontaniczny weekend bez przygotowania do zakopca i zpowrotem.
Kupujemy sobie bilety turystyczne PKP (60pln/osoba) i dzis o 18:00 napieramy do zakopca. Będziemy na jutro rano - pewnie po calym dniu bedziemy mieli dość ;)

Tak sobie mysle że w sobotę wieczorem moglibyśmy sie spotkać z kimś z Krakowa i pospacerowac wieczorkiem po grodzie kraka, napić sie piwka itp.

Jezeli ktoś ma wolny sobotni wieczór i chcialby poznać mnie i moją pania to prosze dzwonić ;) 509-33-55-33 Radek

saxorulez - Pią 27 Lip, 2007

CHRZANEK napisał/a:
i moją pania

widziałem.. jest dobrze :)
uroda przednia i ciety język

saxorulez napisał/a:
uroda przednia

Miseczka D :D

saxorulez napisał/a:
ciety język

Wygimnastykowany język ;)

qbus - Pią 27 Lip, 2007

wkraczacie na ciezkie tematy... :)

Zbaczamy z tematu :)
No dobra bo ja zaraz znikam, wiec gdyby jakiś "krakus" mial wolny jutrzejszy wieczór to prosze o kontakt.
Sie zrobi jakiś mikro spocik.

KonradMK - Pią 27 Lip, 2007

pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach? wczoraj go widziałem na dolince służewieckiej - kolo omijał korek pasem zieleni :549:
Bart - Pią 27 Lip, 2007

KonradMK napisał/a:
pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach?

Jeśli był to fabryczny poldek pickup z podwójną kabiną to widziałeś super rarytasa co się zwie analog. Piękna maszyna, jak wszystkie polonezy... :P

Loko - Sob 28 Lip, 2007

CHRZANEK napisał/a:
Zbaczamy z tematu :)
No dobra bo ja zaraz znikam, wiec gdyby jakiś "krakus" mial wolny jutrzejszy wieczór to prosze o kontakt.
Sie zrobi jakiś mikro spocik.

Tak zeby było ciekawiej to ja jade w sobota/niedziela do bydgoszczy :D taka mała wymiana :D

Anonymous - Nie 29 Lip, 2007

KonradMK napisał/a:
pamiętacie poloneza off-road junk edyszyn tego na wielkich oponach? wczoraj go widziałem na dolince służewieckiej - kolo omijał korek pasem zieleni :549:

codziennie go widuja .... stoi u mnie na rejonach :P - kiedys zrobie mu PIĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘKNA sesje - tylko właściciel zupelnie podobny do nikogo ;)

Anonymous - Nie 29 Lip, 2007

Świtny jpg :D Evy Longorii :)

saxorulez - Nie 29 Lip, 2007

bo w ogóle Eva jest swietna
CHRZANEK - Pon 30 Lip, 2007

Loko - ale jajca.
Mo szkoda że sie nie spiknelismy...

I jak w bydgoszczy ? Brzydko nie ???