To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

MotorSport - Nasze Zimowe Próby, Treningi, Upalania

polll - Pon 16 Sty, 2012

u nas tyle śniegu najebało :D fotka ze wczoraj z toru :D szliśmy wszystko :D

budzik - Nie 05 Lut, 2012

Dzisiaj pierwszy raz w życiu byłem na lotnisku jaki kierowca własnego bolidu i upalałem ;D
Jestem mega zajarany,kozackie uczucie :jupi:

Mój to ten czerwony.
I nawet jak na debiut chyba nieźle mi poszlo bo nie byłem ostatni,kolega pomodzonym kaszlem był tylko o 0.3s szybszy :)
Tylko mam problem z nawrotami o 180.
Aha - 85zł to koszt calego wypadu :rotfl: , a upalania od 11 do 15 i 150km dojazdówki w obie strony.

Janusz - Nie 05 Lut, 2012

fiu fiu... lotnicze fotele ;D na bogato :D

ale tak serio to bardzo zazdroszczę mnie już mega skręca ze nie mogę sobie pojeździć po śniegu ;/

Ch.ujowe są lotniki,wole karkołamacze :faja:

Śnieg jest mega,szczególnie jak się nie ma mocy za dużo :)

Przem_106 - Nie 05 Lut, 2012

Właśnie miałem okazje spędzić weekend w trójmieście i zastanawiałem sie czy do was dołączyć, czy pojechać obczaić os-y Lotosu. Wybrałem to drugie. Warunki bajkowe, polecam Kaszuby zimą. W innym wątku postaram się wrzucić filmiki z Os-ów. przy okazji zapraszam wszystkich juz za 2 tygodnie na rajd. Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.
Loko - Nie 05 Lut, 2012

Janusz napisał/a:
fiu fiu... lotnicze fotele ;D na bogato :D

ale tak serio to bardzo zazdroszczę mnie już mega skręca ze nie mogę sobie pojeździć po śniegu ;/

Ehh czuje to samo.

kubek13 - Nie 05 Lut, 2012

Przem_106 napisał/a:
Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.

No właśnie . Oto jest pytanie .. W tym tygodniu chcę odkurzyć golfa, sprowadzić na ziemię z kobyłek po rocznej przerwie i poupalać trochę. Chętnie pojechałbym Lotos w 'porządkowym' szyku . Nawet jako zamykający trasę .. Ale, dziś sprawdzam sobie pogodę na długi termin i prognozy nie są optymistyczne na Lotos.. Deszcz i powyżej zera ;(

Bart - Nie 05 Lut, 2012

kubek13 napisał/a:
Deszcz i powyżej zera ;(

:jupi: :jupi:

Bart napisał/a:
kubek13 napisał/a:
Deszcz i powyżej zera ;(

Prawdziwy HEJTER z Ciebie :rotfl:

Bart - Nie 05 Lut, 2012

zima jest spoko, ale nie jak jest -20 stopni. Kurde, za każdym razem jak zapalam samochód w takich warunkach to niemalże czuję fizyczny ból. Wczoraj dolewałem syntetyczny olej do samochodu (nie do alfy swoją drogą) - był gęsty jak cholera.
Przem_106 - Nie 05 Lut, 2012

kubek13 napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.

No właśnie . Oto jest pytanie .. W tym tygodniu chcę odkurzyć golfa, sprowadzić na ziemię z kobyłek po rocznej przerwie i poupalać trochę. Chętnie pojechałbym Lotos w 'porządkowym' szyku . Nawet jako zamykający trasę .. Ale, dziś sprawdzam sobie pogodę na długi termin i prognozy nie są optymistyczne na Lotos.. Deszcz i powyżej zera ;(

Do wtorku muszę podjąć decyzję, czy chcę jechać jako szachownica. Niestety wszystkie zerówki zajęte, a lista załóg między MP, a RPP jest już ponad stan.
Kubek jeśli chcesz, to tylko szachownica albo K.
pozdrawiam

Młody Papież - Nie 05 Lut, 2012

Bart napisał/a:
zima jest spoko, ale nie jak jest -20 stopni. Kurde, za każdym razem jak zapalam samochód w takich warunkach to niemalże czuję fizyczny ból. Wczoraj dolewałem syntetyczny olej do samochodu (nie do alfy swoją drogą) - był gęsty jak cholera.

o to to!

Wrobel - Pon 06 Lut, 2012

w sobote i w niedziele udalo sie troche polatac... kompletnie sobie nie radze z autem :rotfl: ... na koniec a nawet i w polowie zjebaly sie hamulce

matt, dawaj filmik :faja:

qbus - Pon 06 Lut, 2012

I jeszcze onboard z treningu z innej perspektywy:

Matt też był w sobotę, sporo pojeździł, zapaliliśmy ognisko. Ogólnie git :)

matt - Pon 06 Lut, 2012

byłem widziałem pojeździłem ... jak spadnie śnieg jestem znów :)