u nas tyle śniegu najebało fotka ze wczoraj z toru szliśmy wszystko budzik - Nie 05 Lut, 2012 Dzisiaj pierwszy raz w życiu byłem na lotnisku jaki kierowca własnego bolidu i upalałem
Jestem mega zajarany,kozackie uczucie
Mój to ten czerwony.
I nawet jak na debiut chyba nieźle mi poszlo bo nie byłem ostatni,kolega pomodzonym kaszlem był tylko o 0.3s szybszy
Tylko mam problem z nawrotami o 180.
Aha - 85zł to koszt calego wypadu , a upalania od 11 do 15 i 150km dojazdówki w obie strony.Janusz - Nie 05 Lut, 2012 fiu fiu... lotnicze fotele na bogato
ale tak serio to bardzo zazdroszczę mnie już mega skręca ze nie mogę sobie pojeździć po śniegu budzik - Nie 05 Lut, 2012 Ch.ujowe są lotniki,wole karkołamacze
Śnieg jest mega,szczególnie jak się nie ma mocy za dużo Przem_106 - Nie 05 Lut, 2012 Właśnie miałem okazje spędzić weekend w trójmieście i zastanawiałem sie czy do was dołączyć, czy pojechać obczaić os-y Lotosu. Wybrałem to drugie. Warunki bajkowe, polecam Kaszuby zimą. W innym wątku postaram się wrzucić filmiki z Os-ów. przy okazji zapraszam wszystkich juz za 2 tygodnie na rajd. Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.Loko - Nie 05 Lut, 2012
Janusz napisał/a:
fiu fiu... lotnicze fotele na bogato
ale tak serio to bardzo zazdroszczę mnie już mega skręca ze nie mogę sobie pojeździć po śniegu
Ehh czuje to samo.kubek13 - Nie 05 Lut, 2012
Przem_106 napisał/a:
Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.
No właśnie . Oto jest pytanie .. W tym tygodniu chcę odkurzyć golfa, sprowadzić na ziemię z kobyłek po rocznej przerwie i poupalać trochę. Chętnie pojechałbym Lotos w 'porządkowym' szyku . Nawet jako zamykający trasę .. Ale, dziś sprawdzam sobie pogodę na długi termin i prognozy nie są optymistyczne na Lotos.. Deszcz i powyżej zera ;(Bart - Nie 05 Lut, 2012
kubek13 napisał/a:
Deszcz i powyżej zera ;(
budzik - Nie 05 Lut, 2012
Bart napisał/a:
kubek13 napisał/a:
Deszcz i powyżej zera ;(
Prawdziwy HEJTER z Ciebie Bart - Nie 05 Lut, 2012 zima jest spoko, ale nie jak jest -20 stopni. Kurde, za każdym razem jak zapalam samochód w takich warunkach to niemalże czuję fizyczny ból. Wczoraj dolewałem syntetyczny olej do samochodu (nie do alfy swoją drogą) - był gęsty jak cholera.Przem_106 - Nie 05 Lut, 2012
kubek13 napisał/a:
Przem_106 napisał/a:
Jeśli pogoda się utrzyma, będzie przepięknie.
No właśnie . Oto jest pytanie .. W tym tygodniu chcę odkurzyć golfa, sprowadzić na ziemię z kobyłek po rocznej przerwie i poupalać trochę. Chętnie pojechałbym Lotos w 'porządkowym' szyku . Nawet jako zamykający trasę .. Ale, dziś sprawdzam sobie pogodę na długi termin i prognozy nie są optymistyczne na Lotos.. Deszcz i powyżej zera ;(
Do wtorku muszę podjąć decyzję, czy chcę jechać jako szachownica. Niestety wszystkie zerówki zajęte, a lista załóg między MP, a RPP jest już ponad stan.
Kubek jeśli chcesz, to tylko szachownica albo K.
pozdrawiamMłody Papież - Nie 05 Lut, 2012
Bart napisał/a:
zima jest spoko, ale nie jak jest -20 stopni. Kurde, za każdym razem jak zapalam samochód w takich warunkach to niemalże czuję fizyczny ból. Wczoraj dolewałem syntetyczny olej do samochodu (nie do alfy swoją drogą) - był gęsty jak cholera.
o to to!Wrobel - Pon 06 Lut, 2012
w sobote i w niedziele udalo sie troche polatac... kompletnie sobie nie radze z autem ... na koniec a nawet i w polowie zjebaly sie hamulce
matt, dawaj filmik qbus - Pon 06 Lut, 2012 I jeszcze onboard z treningu z innej perspektywy:
Matt też był w sobotę, sporo pojeździł, zapaliliśmy ognisko. Ogólnie git matt - Pon 06 Lut, 2012 byłem widziałem pojeździłem ... jak spadnie śnieg jestem znów