To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

Sprzedam/Kupie/ZakupyGrupowe - Hothatch ogłoszenia

nox - Wto 07 Lis, 2006

co do porównania sporta z rc to rc mocno zostaje w tyle auto srednio sie prowadzi w porownaniu do sporta co ciekawe205 gti do 130 ponoc go zostawia :)
Loko - Wto 07 Lis, 2006

206 podobno za bardzo ryje przodem.
saxorulez - Wto 07 Lis, 2006

że za miękki jest?
Anonymous - Wto 07 Lis, 2006

Kiedyś w WRC był test RC a za jaKIS CZAS cLIO.
Pisali ze RC na zaktetach odpływa, ze nie prowadzi sie tak dobrze, jak myśleli.
O Sporcie napisali ze zawias ma super, nie odpływa tak jak RC, silnik ma elastyczniejszy itp. Mi bardziej podoba sie Peugeot ale jeździć bym wolał Renault :D

Anonymous - Wto 07 Lis, 2006

he tego 206RC z Krakowa to sprzedaje znajomy :D
powod sprzedazy jest prawdziwy....aleee ja bym 206RC w zyciu nie kupił ;) bo troche sie o nich nasłuchalem...

Jak przedmówcy - części drogie/ciężko dostępne, pali duzo a i skrzynia lubi sie sypnąć hehe :P

a tak.. ze skrzynia to faktycznie są problemy 0 rozmawiałem z Bielakiem który ma RC na codzień to mówił że słaba jest..

Dziwne to RC - ogólnie bardzo mi sie podoba, zarówno wnętrze jak i z zewnatrz, ale jednak czegos mu brak. Mam wrażenie że problem tkwi w silniku.. że są to takie konie jak w CTS - trzeba dużo ćwiczyć żeby je ogarnąć i bardzo dobrze poznać auto.

strick - Wto 07 Lis, 2006

ostatnio widziałem ogłoszenie rajdówki od Bielaka i jemu też auto przygotowuje Adamant! To wasz Adaś ma dużo roboty :)

No zasadniczo jemu przygotował motor na 164KM jeśli się nie mylę... ja zapewniałem wałeczki :)

reszte Bielak sasm serwisował.

Grzesiek VTS - Wto 07 Lis, 2006

Łukasz to czemu jeszcze w swoim saxolocie nie posiadasz +164 PS

no właśnie ostatnio z Adamantem na to pytanie odpowiadalismy, przyczyna zlokalizowan do wiosny bedzie wszystko wyjaśnione i koni będzie tyle co powinno być.

Ogólnie silniki z 206 i Saxo nie są takie same także pomimo wyjściowo nizszej mocy w silniku TU5JP4 czyli tylko 110KM głowica jest bardziej rozwojwa niż ta z Saxo.

Loko - Wto 07 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
że za miękki jest?

Chodziło o to zę jest podsterowny za bardzo i to niszczy fun z jazdy, bo wpadasz w zakret i tylko walczysz, żeby już przestał przód uciekać.

aa... no to kurde pisz całym zdaniem i jasno odrazu...

ogladałem kiedyś 5th gear i lala go prowadzila to mówiła ze nie da się go bokiem stawiać jak kiedyś 205

Marek23 - Wto 07 Lis, 2006

Wszystko sie da postawic bokiem, a pisze to bo wczoraj paska nie z zamierzenia w CH tak mi boikiem postawilo, ze nie bylem pewien czy wyjde z tego. Byla noc, serpentyna i maly wyscig z bmw compact 325. 1:0 dla tdika

Znajomy sprowadzil Clio Sporta 2004 z Austrii, czarny, tylna klapa wgnieciona i nic poza tym. 7900 euro sobie zyczy, chyba dobra cena...

Loko - Wto 07 Lis, 2006

saxorulez napisał/a:
aa... no to kurde pisz całym zdaniem i jasno odrazu...

ogladałem kiedyś 5th gear i lala go prowadzila to mówiła ze nie da się go bokiem stawiać jak kiedyś 205

Drugi raz dostaje taką samą reprymnede od Saxoruleza :D , chyba musze przemyślec swoje postepowanie i sie poprawić :)

strick - Wto 07 Lis, 2006

Marek ty chyba więcej czasu w Ch spędzasz niż w PL :D