domyślam się, że ten telefon chińskie dzieci nóżkami składają, ale to mimo wszystko europejska marka.
Tak Lepiej w sumie wspierać chiński przemysł przez Europę niż kupować Ajfona i wspierać chiński przemysł przez Amerykem...mi - Czw 01 Gru, 2011 No i co? No i
KUBAS WYGRAŁ!M - Czw 01 Gru, 2011 Najlepiej to robić tak jak się komu podobakamil - Czw 01 Gru, 2011 Dlatego ja kupuje telefony Vertu - robione w EU dla Europejczyków. Wspieram Europejski przemysł.
i krwawe diamenty z Sierra Leone Gaydek - Pią 02 Gru, 2011 Wybrałem Sony Ericsson Xperia Arc. Proszę zgłaszać się po pomuki .Bad-i - Nie 04 Gru, 2011 kurde jezeli to faktycznie tak dziala to jest to mistrzostwo swiata:
jeszcze zeby tylko glos siri to byl glos mamy stiflera Michał - Nie 04 Gru, 2011 Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
Michał napisał/a:
xD
odchodzi koszt sekretarki - ale nic nie zastapi okularowps - Nie 04 Gru, 2011 dziala bawilem sie przez kilka godzin po zakupie, od tamtej pory ani razu anjas - Nie 04 Gru, 2011
Bad-i napisał/a:
odchodzi koszt sekretarki - ale nic nie zastapi okularow
zawiodłem się... myślałem, że zupełnie inne funkcje ma ta "Siri".Bonczek - Nie 04 Gru, 2011 A Siri będzie rozpoznawać język polski?Bad-i - Nie 04 Gru, 2011
Bonczek napisał/a:
A Siri będzie rozpoznawać język polski?
na ta chwile podobno nie, wszystko pewnie zalezy od oprogramowaniaBad-i - Nie 04 Gru, 2011
ps napisał/a:
dziala bawilem sie przez kilka godzin po zakupie, od tamtej pory ani razu
a dziwne, bo przeciez takie wysylanie smsów to bajka.M - Nie 04 Gru, 2011 Andro juz dawno rozpoznaje pieknie polska mowe Bad-i - Nie 04 Gru, 2011