Bad-i - Sob 05 Lip, 2014 My juz po BK, szybko i sprawnie.
Dzisiaj prolog a jutro 6 oesow.
Wyglada na to ze otwieramy trase
olek - Sob 05 Lip, 2014 kozak, tylko dlaczego tak pieje dupka do gory?Bad-i - Sob 05 Lip, 2014 My juz w hotelu i po dwoch przejazdach prologu.
Podobno jestesmy pierwsi w generalce z przewaga 0.21 sek nad druga zalogaBad-i - Nie 06 Lip, 2014 To chyba nie jest moj dzien, od rana z przygodami
Bonczek - Nie 06 Lip, 2014 Jak w generalce?zajcev_28 - Nie 06 Lip, 2014 ten rajd w ogole jakis dziwny.. znalezienie jakis informacji graniczy z cudem..Bad-i - Nie 06 Lip, 2014 No i wyladowal, i w pizd.....
Caly dzien z przygodami i nie krecacym sie do odcinki silnikiem.
Na ostatnim oesie zdecydowal ze sie zatrzyma i zgasl. Po 4 minutach odpalil i pojechal dalej
Trening OK, wynik do doopy.
Chociaz dobrze ze tutaj a nie na Rzeszowiezajcev_28 - Nie 06 Lip, 2014
Bad-i napisał/a:
Chociaz dobrze ze tutaj a nie na Rzeszowie
Dokładnie, takie treningi dobrze robią
Lepiej żeby coś się spie... na treningu niż rajdzie Bad-i - Nie 06 Lip, 2014
zajcev_28 napisał/a:
Bad-i napisał/a:
Chociaz dobrze ze tutaj a nie na Rzeszowie
Dokładnie, takie treningi dobrze robią
Lepiej żeby coś się spie... na treningu niż rajdzie
Jest jeden duzy minus i jeden maly plus.
Minus - bez data logera nadal nie wiemy czemu auto nie jechalo (cewka, czujnik temperatury w ssacym itd)
Plus - pierwszy raz na rajdzie zmienialem kolo. Po przyjezdzie do serwisu zamowilem podnosnik z S1600 i automatyczna wykretarke Kamill - Nie 06 Lip, 2014 A jak taki lewarek wygląda ?zajcev_28 - Nie 06 Lip, 2014 są w ogóle gdzieś jakieś wyniki z tego rajdu? jak na 3 ligę to trochę słabo z informacjami..
Bad-i - Pon 07 Lip, 2014 Jakas bzdura, Halicki byl pierwszy a za nim Pieniazek rundi - Pon 07 Lip, 2014
Bad-i napisał/a:
Jakas bzdura, Halicki byl pierwszy a za nim Pieniazek
No coś ty
Wyniki oficjalne są jedynymi prawdziwymi a prawda AK Tomaszowskiego jest bardziej "prawdziejsza"
Nie potrąciliśmy żadnej szykany oprócz prologu a zostały nam wpisane 4
Ogólnie mogę napisać tylko tyle - jeśli ktoś ma ochotę na start w rajdzie RO to na pewno nie w tych okolicach, ponieważ jeśli idzie o przygotowanie i przeprowadzenie rajdu to organizator potrzebuje jeszcze minimum kilku lat pracy aby poziom organizacyjny był na akceptowalnym poziomie. Od wielu lat nie startowałem w tak amatorsko i nie profesjonalnie zorganizowanym rajdzie
Mam nadzieję, że po mojej rozmowie z nimi wyciągną wnioski i coś z tym zrobią.
Co do samych tras to niestety po 5 szykan na OS o długości 3,7 i 5 km to masakra, szykany zbudowane zupełnie niezgodnie z regulaminem itp.Bad-i - Pon 07 Lip, 2014 Tym bardziej że Połeć przed ostatnia petla w parku sam mowil ze juz go przeszliscie.
No chyba ze te 4 szykany potraciliscie na ostatniej petli
Ciekawe ile szykan wpisali Pieniazkowi ze jest zaraz przede mna rundi - Pon 07 Lip, 2014 Cóż mogę napisać ... nie mieliśmy żadnego ciśnienia na wynik co sam widziałeś więc jaki sens miałoby rozwalanie takiej ilości szykan
Generalnie mamy duży niesmak po tym rajdzie, ponieważ gdyby w wyniku normalnej jazdy na OS nasz wynik byłby gorszy to nie ma tematu ale po takim potraktowaniu z wpisywaniem kar jesteśmy zniesmaczeni