ktos gdzies napisal ze laduje sie bezprzewodowo...
To znaczy, że musi mimo wszystko leżakować na biurku a nie na ręce. Chyba, że wymyslili taki emejzing, że ładuje się podczas szybkiego sięgania po penis rasta - Śro 10 Wrz, 2014 Ładuje się jak walisz konia dzik - Śro 10 Wrz, 2014 Deweloperzy którzy krytykowali androida za nieskończoną ilość rozmiarów wyświetlacza już się cieszą z nowości
A zegarek, tutaj polecieli po bandzie, miałem cichą nadzieję że coś jednak pokażą ale to jest totalny odlot. Wygląd katastrofalny, wygląda jak busola. Zaawansowana technologia która musi poczekać na przyszły rok. Ja czekam na pierwsze moto 360 w polsce i łykam.M - Śro 10 Wrz, 2014 Fragmentacja androida to bujda z czasow wersji 2.2, 2.3
W tej chwili rozdziela sie layout na telefon/tablet tylko ze wzgledow estetycznych, a nie bo trzeba.
A w applu, nie bedzie gorzej mysle.dzik - Śro 10 Wrz, 2014 Android od początku był nastawiony na inne budowanie layoutu niezależne od rozdzielczości i pisacze na ios'a bronili jak niepodległości tego że planują każdy piksel. Teraz się zesrają z radości, albo wybiorą promowany przez ajpla system planowania "androidowy" albo będą dopieszczać każdy piksel w pięciu rozdzielczościach.karoluPL - Sob 13 Wrz, 2014 Ej pany wrzucał ktoś ssd do maka, a seryjny hdd w miejsce superdrive ?
Musze troche ożywić swojego macbooka, wiec zdecydowałem się wrzucic dysk samsung evo, a zwykły hdd w miejsce superdrive tylko właściwie nie wiem, czy przywracać system częsciowo z kopii zapasowej, czy po prostu zrobic z hdd tymczasowo dysk usb, a wszystko na nowo postawić na ssd. ktoś coś z jakąś radą ?M - Sob 13 Wrz, 2014 Ja montowałem w maku też samsunga evo. Dysk wsadziłem w zewn. obudowę usb a system postawiłem od nowa
Kwestia czego bardziej potrzebujesz. Ja dysk z filmami podpinam potem do tv a tak bym nie mógł karoluPL - Sob 13 Wrz, 2014 no właśnie bardzo duzo ludzi montuje tego samsunga, dlatego tez go zamówiłem, bo podobno niektóre dyski corsair czy intela nie współpracują jak trzeba z makami, bo nie są wystarczająco amejzing ( a samsung jest, fuck logic?! )
ja potrzebuje dużo miejsca do kiszenia danych ale nie mam na tyle zeby kupic ssd 500gb, więc rezygnuje z napędu superdrive, którego używałem moze z 5 razy przez 3 lata. Wole napęd DVD wrzucic w usb, a hdd stary do kiszenia danych w miejsce superdrive niż z moją krótką pamięcią co chwile zapominać brać dysku zewnętrznego aby dostać sie do jakiśtam danych.
Tak czy inaczej dzięki za rade, zrobie sobie startówkę z systemem na usb i w poniedziałek postawie system i zobacze co z tego wyjdzie M - Sob 13 Wrz, 2014 Ja dodałem 4gb ramu i szajsunga evo i mam nowego kompa praktycznie.
Zero problemów.karoluPL - Sob 13 Wrz, 2014 M, a włączałeś sobie TRIM w dysku ?
Nad ramem sie zastanawiam, zobacze jaka będzie reakcja po dysku ssd.
jak nadal będzie dla mnie za mao, to też wrzuce kolejne 4gb.
swoją drogą to jestem ciekawy nowego osx'a yosemite, które tez podobnież ma być bardziej wydajne, bo póki co z maverics'a srednio jestem zadowolony, ale to moze przez ogólny burdel na dysku i zapchanie go..M - Sob 13 Wrz, 2014 No u mnie wczesniej srodowisko do programowania przycinalo, mulilo, dlugo czekalem na budowanie apek i strasznie sie wpienialem. Teraz jest blysk.
Mam A1342 i na tej konfiguracji ciagnie calkiem ciezkie appki jak np intellij idea etc.antoś - Sob 13 Wrz, 2014 Jakbym musial w telefonie zmieniac ram by dzialal to bym dostal apopleksji.M - Sob 13 Wrz, 2014 WTF?