W polsce tez mainstream pokazywal marsz niepodlegosci jako wypelniony w 100% przez kiboli rzucajacych kamieniami w policje, nihil novi.
Tak, wlasnie pamietam, jak na FB wolnosciowcy prawicowcy opluwali TVN, ze manipuluja ludzmi, bo zobaczyli na YT filmik z relacja z Marszu pokazana rzekomo w Faktach, ktory to film pokazywal ta obrzydliwa manipulacje. Najsmieszniejsze w tym wszystkim bylo to, ze ja widzialem te Fakty i tam ta relacja byla tak ze 3 razy krotsza i jakos nie bylo w niej tych najbardziej dramatycznych scen... No ale YT to przeciez najbardziej wiarygodne zrodlo informacji na swiecie...
I kto tu kim manipuluje?
Nie za bardzo wiem co zobaczyles, ale ja widzialem marsz vs przekaz medialny ktory w ogole nie mial z nim zwiazku a byl nastawiony na zdyskredytowanie i pokazanie jako ustawki bandziorow bo zawieral tylko i wylacznie informacje o burdzie a nic o marszu - taka prawda.pum - Sob 01 Cze, 2013 M, ale burdy były czy sobie je TVN zmontował?
Zawsze jest tak że 1 złe zdarzenie przykrywa wszystko... Jak na woodstoku czy gdzieś ktoś kosę dostanie pod żebra to już nikogo nie obchodzi że impreza była mega zorganizowana i 300k czy więcej ludzi się dobrze bawiło. Ważne jest że 1 dostał kosę. Tak to działa i nie dotyczy to tylko marszów Prawdziwych Polaków.
TVN24 to ma problem, że jest po prostu mega nędzny, a nie że jest protaki czy prosraki.anjas - Sob 01 Cze, 2013
monopolak napisał/a:
dorabiają mi jakieś chore ideologie, a ja zwyczajnie wkó*wiłbym się gdybym co 30 sekund słyszał za plecami nadupcanie w siatkę
anjas napisał/a:
Martina nie ma, Czesia nie ma... Witamy monopolaka!!!
zgadnij jak bardzo obchodzi mnie Twoja opinia
Odstawiam, ze tak na 2 warny monopolak - Sob 01 Cze, 2013
PiTT napisał/a:
w zyciu bym nie pomyslal ze ktos z mlodych osob moze popierac cos takiego
nigdzie nie napisałem, że popieram coś takiego, bo nie popieram ale nieważne
W polsce tez mainstream pokazywal marsz niepodlegosci jako wypelniony w 100% przez kiboli rzucajacych kamieniami w policje, nihil novi.
Tak, wlasnie pamietam, jak na FB wolnosciowcy prawicowcy opluwali TVN, ze manipuluja ludzmi, bo zobaczyli na YT filmik z relacja z Marszu pokazana rzekomo w Faktach, ktory to film pokazywal ta obrzydliwa manipulacje. Najsmieszniejsze w tym wszystkim bylo to, ze ja widzialem te Fakty i tam ta relacja byla tak ze 3 razy krotsza i jakos nie bylo w niej tych najbardziej dramatycznych scen... No ale YT to przeciez najbardziej wiarygodne zrodlo informacji na swiecie...
I kto tu kim manipuluje?
Nie za bardzo wiem co zobaczyles, ale ja widzialem marsz vs przekaz medialny ktory w ogole nie mial z nim zwiazku a byl nastawiony na zdyskredytowanie i pokazanie jako ustawki bandziorow bo zawieral tylko i wylacznie informacje o burdzie a nic o marszu - taka prawda.
okej, ja nie przecze temu, co mowisz, moglo tak byc, nie bylem na marszu osobiscie to nie wiem, pewnie masz racje, pod warunkiem, ze pod "przekazem medialnym" nie masz na mysli filmu z YT, ktory jest rzekomo nagraniem z TVNu, a tak na prawde jest radosna tworczoscia jakiegos typa, i tak jak nie miala ona nic wspolnego z marszem, tak nie miala nic wspolnego z tym, co rzeczywiscie bylo w TVNie. Dlatego moim celem bylo zwrocenie uwagi bardziej na to, ze wyrabianie opinii na podstawie tego, co sie oglada na YT, jest obarczone takim ryzykiem, ze to co wlasnie obejrzelismy, to mogly byc kompletne bzdury. A pisze, bo akurat jeden gosc na FB napisal podobny komentarz do Twojego i oparl go wlasnie na tym materiale z YT. Jesli widziales przekaz medialny u zrodla, to pewnie masz racje i nie przecze temu, co napisales.
PS. pum plus 1M - Sob 01 Cze, 2013 Mowie o tym jak relacjonowany byl marsz w mediach.
Glownie jako burda a nastepnie wypowiedz Winnickiego ze obala republike okraglego stolu jako "obalimy republike" (w domysle zaprowadzimy jakis swoj ustroj pewnie faszystiwski - bo jak wiemy RP jest republika.
Ja nikomu nie bronie ogladac tv ale niestety oglupionych ludzi mamy w pl jakies conajmniej 60%,
dlatego wracajac do meritum nawiazalem do blokady medialnej w turcji jako nihil novi bo w pl jest to samo a ze wszystko tak funkcjonuje od dekad to wszyscy traktuja to jako norme.dzik - Sob 01 Cze, 2013
M napisał/a:
Nie za bardzo wiem co zobaczyles, ale ja widzialem marsz vs przekaz medialny ktory w ogole nie mial z nim zwiazku a byl nastawiony na zdyskredytowanie i pokazanie jako ustawki bandziorow bo zawieral tylko i wylacznie informacje o burdzie a nic o marszu - taka prawda.
A wiesz dlaczego kibole sobie upodobali 11 listopada?
Od kiedy pis gra bardzo nisko i tandetnie na hasłach "PO i ich wyborcy to nie polacy", marsz zamienil sie w polityczna manifestacje gdzie policja jest wrogiem, to jest idealna miejscowka dla kiboli. Zrobic zadyme i zniknac w tlumie.PiTT - Sob 01 Cze, 2013 jak dla mnie sympatia do partii politycznej nie ma nic do znaczenia jak ktoś robi burdel na mieście
nadal utrzymuję swoje zdanie, że jak ktoś robi dym i niszczy cudze mienie to zasługuje na srogi wpi@rdol ze strony stróżów prawa i basta
Anonymous - Sob 01 Cze, 2013 to jest dobra http://natemat.pl/63311,w...ze-chodzi-o-pisM - Sob 01 Cze, 2013
dzik napisał/a:
A wiesz dlaczego kibole sobie upodobali 11 listopada?
Bo jest grupa ludzi ktorej zalezy wylacznie na awanturze z policja, nie jest wazne pod jaka flaga.
dzik napisał/a:
Od kiedy pis gra bardzo nisko i tandetnie na hasłach "PO i ich wyborcy to nie polacy", marsz zamienil sie w polityczna manifestacje gdzie policja jest wrogiem, to jest idealna miejscowka dla kiboli. Zrobic zadyme i zniknac w tlumie.
1.Nie wiem kto z pisiorow powiedzial ze PO i ich wyborcy to nie polacy
2.Marsz niepodleglosci to nie jest pis w zadnym wypadku, pisowi nie po drodze z marszem poniewaz organizuja go narodowcy, po czesci onrowcy - w pisie jak i innych partiach jest sporo osob pochodzenia Żydowskiego i zwyczajnie nie po drodze im z onrem. Tak samo odciął się od marszu Wildstein oraz poseł Dorn.
Ale meritum jest takie ze Ci bojowkarze skad nie przyszli to byli marginesem tego marszu ktory byl ogromnym manifestem spolecznym a pokazany zostal jako jedna wielka rozroba - co jest klamstwem.anjas - Pon 03 Cze, 2013 trochę odgrzewam kotleta:
M napisał/a:
Paweł, w polityce jest bardzo dużo młodych ludzi w młodzieżówkach, tylko ich nie widać w telewizji. Wyjątek chyba to poseł Wipler który jest bardzo spoko gościem mimo że jest w pisie to korzenie ma uprowskie (wolnościowe) i nadal je widać.