Anonymous - Nie 13 Maj, 2012 witam nowych !!
chciałbym zauważyć ze na forum jest tez grupa wieśniackich pedałów (to np.ja)
megi rs daje rade,koles we wrocku (chyba był tu przez chwile),regulaminowo klepie tym subarki i evoM - Nie 13 Maj, 2012 Ja jestem hetero, do tego wierzacy.
Bardzo przepraszam.Anonymous - Nie 13 Maj, 2012 no ja tez ale podobno teraz wstyd sie do tego przyznac M - Nie 13 Maj, 2012 dlatego przeprosilem zeby kogos nie urazic Anonymous - Nie 13 Maj, 2012 słusznie,zaczynasz sie cywilizowac,moze jeszcze bedzie z Ciebie postępowy europejczyk Franek - Nie 13 Maj, 2012
ShineFactory napisał/a:
Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!
Witaj Shine!
Mozna do Ciebie wpaść na kompletny treatment?no name - Nie 13 Maj, 2012
Franek napisał/a:
ShineFactory napisał/a:
Witam wszystkich!
Prowadzę firmę detailingu w Warszawie i z chęcią pomógł bym Wam w kwestiach kosmetyki aut. W dziale giełdy chciałbym przedstawić naszą efertę i projekty mam nadzieje że zrobią na Was wrażenie i miło Wam sie będzie je oglądało.
Pozdrawiam!
Witaj Shine!
Mozna do Ciebie wpaść na kompletny treatment?
Taki jak w pewnym mercedesie ?
Franek - Nie 13 Maj, 2012 Ja nie mam amg looku ;]
Wiec nie tak widowiskowy.PieQt - Nie 13 Maj, 2012 Szydera chlopaki, nieładnieno name - Nie 13 Maj, 2012
PieQt napisał/a:
Szydera chlopaki, nieładnie
Ja tylko zapytałem bo to chyba ta sama osoba / firmaPieQt - Nie 13 Maj, 2012 Spoko Franek - Nie 13 Maj, 2012 roj - Nie 13 Maj, 2012
M napisał/a:
Ja jestem hetero, do tego wierzacy.
Bardzo przepraszam.
M jest wierzący w to, że jest hetero..
a w ogóle to Michał - Pon 14 Maj, 2012 A ja sie widziałem z Adamem od merola. Nie wiem czemu sie do niego tak przyczepili. Bardzo miły ziom z niego.PieQt - Pon 14 Maj, 2012 Ja do niego nic nie mam, ale chlopak nie ma dystansu do forum