teraz spokojnie przeczytaj mój post, później Twój, porównaj ich poziom i zamilknij wyciągnąwszy wnioski.
mi, zamknij się...
... bo Cię zbanują
może faktycznie - lepiej nie ryzykować, bo jeszcze dostanę bana za błędy w kampanii wyborczej... Czy coś...
(uwaga - zacieram złe wrażenie)
Strasznie dziś chłodno, nie? Co gorsza deszcz kropi, serio kiepska pogoda.
Janusz - Pon 27 Wrz, 2010 Proszę sobie wyjaśnić wszystko na PW albo odłożyć ta sprawę na radom, dacie sobie po razie a potem po buziaku 106 - Pon 27 Wrz, 2010
mi napisał/a:
Strasznie dziś chłodno, nie? Co gorsza deszcz kropi, serio kiepska pogoda.
i wynglem w pieco palic trza
mi - Pon 27 Wrz, 2010
106 napisał/a:
palic trza
M - Pon 27 Wrz, 2010
mi napisał/a:
martin.h napisał/a:
mi napisał/a:
M napisał/a:
Zaczepiasz a potem się tłumaczysz.
teraz spokojnie przeczytaj mój post, później Twój, porównaj ich poziom i zamilknij wyciągnąwszy wnioski.
mi, zamknij się...
... bo Cię zbanują
może faktycznie - lepiej nie ryzykować, bo jeszcze dostanę bana za błędy w kampanii wyborczej... Czy coś...
Bart - Pon 27 Wrz, 2010 M - Pon 27 Wrz, 2010 Rejestrujemy się, dostajemy przesylkę , pobieramy slinę, odsyłami i jesteśmy w bazie dawców szpiku = możemy uratować komuś życie.
Chyba mało jest do zrobienia. Ja się właśnie rejestruję.
Rejestrujemy się, dostajemy przesylkę , pobieramy slinę, odsyłami i jesteśmy w bazie dawców szpiku = możemy uratować komuś życie.
Chyba mało jest do zrobienia. Ja się właśnie rejestruję.
popieram, bo sam sie zapisalem kilka dni temu i czekam na przesylkekosmita - Wto 28 Wrz, 2010 Czy zbiornik paliwa w saxo i 106 jest taki sam ? Wersje 3d i 5d mają taki sam bak ?Franek - Wto 28 Wrz, 2010 http://wiadomosci.wp.pl/k...,wiadomosc.html
Jest ciąg dlaszy. Ciekawe jak to sie skończy.kamil - Wto 28 Wrz, 2010 jak to jak , dostanie sanki i tyle.was79 - Czw 30 Wrz, 2010 pooooolonia:
http://sport.interia.pl/r...ach-cba,1538506Yarko - Czw 30 Wrz, 2010 .Bart - Czw 30 Wrz, 2010 prokurator ma fajne nazwisko, przynajmniej wiadomo o co chodzi mi - Czw 30 Wrz, 2010 2004-2005, stare dzieje. Teraz Polonia jest na szczycie!