inna geneza jest tego ironicznie wrzuconego przeze mnie ogłoszenia fydi - Pią 23 Sty, 2009
Cytat:
ejj nie kumam, z czego sie chichrasz ? tez chce wytłumacz
chichram się, bo go wyczaiłem na innym forum, jak ogłasza chęć nabycia hothatcha, a na naszym forum to już nie raczył Tłumacz się !Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 dobra, looz
nie sprzedam patrz podpismichool_vt - Pią 23 Sty, 2009 Marcel 08, cena bez foteli dobra, ale przeciez wiesz ze sie nie kupuje megane Grzesiek VTS - Pią 23 Sty, 2009 bo ??? Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 m.in bo to auto nie nadaje się do sportu mi - Pią 23 Sty, 2009
Że co niby? Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 A co z nim nie tak?mi - Pią 23 Sty, 2009 rajdówka z seryjnym wnętrzem, ani słowa o zawieszeniu, szyberdach, 150km w tym silniku to dużo dość, a po silniku nie widać śladu (pomijając dolot)... Jakoś ogólnie się to kupy nie trzyma...Anonymous - Pią 23 Sty, 2009 Za to cena chyba ok, zwłaszcza że na fajnych oponach
opis ogólnie z dupy, to prawda, ale oceniając to co na zdjęciach to chyba fajna bazami - Pią 23 Sty, 2009 z dupy baza. Na cywila się nie nada, bo trza prowadzić raz jeszcze przewody wszystkie, bo w kabinie trochę lipa.
Na rajdówkę też tak sobie, bo cholera wie czy obspawany, przewody i tak trzeba by wyjąć, żeby wykładziny i tłumienie wyszarpać, fotele, kiera, pasy, hamulce, zawias... W sumie za mało wiadomo o nim, a cena + opłaty już nie jest taka okazyjna...