To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ

forum.hothatch.org
Witamy na forum Hothatch.Org

HydePark - O wszystkim i o niczym

martin.h - Pon 11 Paź, 2010

Barejka napisał/a:
Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy

No to masz p.r.z.e.j.e.b.a.n.e :rotfl:

Barejka - Pon 11 Paź, 2010

martin.h, napisalem ze nie wszyscy ale 80% tych z ktorymi sie spotkalem, bedzie stal i marudzil nad glowa bo nie chce sie frajerowi przejsc kawalek dalej. :ble: robota nie jest ciezka, alke trzeba sie nachodzic :)
106 - Pon 11 Paź, 2010

Barejka napisał/a:
Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy

konkrety prosze.. podaj niki z forum to posypia sie ostrzezenia!

:hhe:

martin.h - Pon 11 Paź, 2010

Barejka napisał/a:
robota nie jest ciezka, alke trzeba sie nachodzic :)

Zazdroszczę Ci, powaga :)
Ja w tej chwili pracuję w biurze, co prawda nie siedzę 8h na dupie, tylko wychodzę też na powietrze, pojadę gdzieś coś załatwić, ale czasem chciałbym pracować na zewnątrz, tymbardziej gdy mamy taką ładną pogodę. Ach, rozmarzyłem się ;D

qbica - Pon 11 Paź, 2010

Ja po tygodniu pracy w biurze mialem dosc :/ teraz za to pracuje w systemie 3 zmianowym ale wole to niz siedziec za biurkiem :]
iQ - Pon 11 Paź, 2010

Ja dzisiaj zaczalem 8 godzinna prace za biurkiem, zobaczymy kiedy bede mial dosc ;D
Barejka - Pon 11 Paź, 2010

martin.h, nie ma co zazdroscic, dzinnie robie pieszo 15-20 km w dosc szybkim tempie :)
PiTT - Pon 11 Paź, 2010

heheh, a skąd wiesz że warszawiaki stały nad Tobą a nie przyjezdni?
przedstawili się? jestem z warszawy i nie pójdę do innego parkomatu ;D
ale to prawda, już wiele razy pisałem, chamstwo i prostactwo się szerzy w tym mieście, bez znaczenia czy to warszawiak czy inny cwaniak :]

Cartoon - Pon 11 Paź, 2010

Ktoś z forum ma może dojście do gratów Millteka? :)
Zastanawiam się nad kupnem kolektora wydechowego, a jedyna firma, którą znalazłem, to gość z allegro (www.best-performance.pl 1850pln - 7% rabatu = 1720pln). Skoro on daje tyle rabatu na wejście to może gdzieś uda się to jeszcze taniej wyrwać ;)

PGmaster - Pon 11 Paź, 2010

Cartoon napisał/a:
Ktoś z forum ma może dojście do gratów Millteka?

Saxorulez?

M - Wto 12 Paź, 2010

Barejka napisał/a:
Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy(nie wszyscy, ale 80 % z ktorymi sie spotkalem pod parkometrem :P )

Jakież to musi być upokarzające być człowiekiem sukcesu i kultury a przyjechać do pracy do warszawy i użerać się z lokalnym chamstwem.

Michał - Wto 12 Paź, 2010

:rotfl: :rotfl: :rotfl:
dobre em :D

M - Wto 12 Paź, 2010

niezłe bydło
http://pokazywarka.pl/9b468s-2/

Bart - Wto 12 Paź, 2010

przeklęte żydki!

dla odmiany prawdziwa polska, katolicka młodzież wszędzie za sobą pozostawia porządek, nawet czasem ławki w parku odmaluje :rotfl:

was79 - Wto 12 Paź, 2010

i dziadków przez ulicę przeprowadzi...