Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy
No to masz p.r.z.e.j.e.b.a.n.e Barejka - Pon 11 Paź, 2010 martin.h, napisalem ze nie wszyscy ale 80% tych z ktorymi sie spotkalem, bedzie stal i marudzil nad glowa bo nie chce sie frajerowi przejsc kawalek dalej. robota nie jest ciezka, alke trzeba sie nachodzic 106 - Pon 11 Paź, 2010
Barejka napisał/a:
Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy
konkrety prosze.. podaj niki z forum to posypia sie ostrzezenia!
martin.h - Pon 11 Paź, 2010
Barejka napisał/a:
robota nie jest ciezka, alke trzeba sie nachodzic
Zazdroszczę Ci, powaga
Ja w tej chwili pracuję w biurze, co prawda nie siedzę 8h na dupie, tylko wychodzę też na powietrze, pojadę gdzieś coś załatwić, ale czasem chciałbym pracować na zewnątrz, tymbardziej gdy mamy taką ładną pogodę. Ach, rozmarzyłem się qbica - Pon 11 Paź, 2010 Ja po tygodniu pracy w biurze mialem dosc teraz za to pracuje w systemie 3 zmianowym ale wole to niz siedziec za biurkiem iQ - Pon 11 Paź, 2010 Ja dzisiaj zaczalem 8 godzinna prace za biurkiem, zobaczymy kiedy bede mial dosc Barejka - Pon 11 Paź, 2010 martin.h, nie ma co zazdroscic, dzinnie robie pieszo 15-20 km w dosc szybkim tempie PiTT - Pon 11 Paź, 2010 heheh, a skąd wiesz że warszawiaki stały nad Tobą a nie przyjezdni?
przedstawili się? jestem z warszawy i nie pójdę do innego parkomatu
ale to prawda, już wiele razy pisałem, chamstwo i prostactwo się szerzy w tym mieście, bez znaczenia czy to warszawiak czy inny cwaniak Cartoon - Pon 11 Paź, 2010 Ktoś z forum ma może dojście do gratów Millteka?
Zastanawiam się nad kupnem kolektora wydechowego, a jedyna firma, którą znalazłem, to gość z allegro (www.best-performance.pl 1850pln - 7% rabatu = 1720pln). Skoro on daje tyle rabatu na wejście to może gdzieś uda się to jeszcze taniej wyrwać PGmaster - Pon 11 Paź, 2010
Cartoon napisał/a:
Ktoś z forum ma może dojście do gratów Millteka?
Saxorulez?M - Wto 12 Paź, 2010
Barejka napisał/a:
Dzisiaj poraz kolejny doswiadczylem ze warszawiaki to leniwe chamy(nie wszyscy, ale 80 % z ktorymi sie spotkalem pod parkometrem )
Jakież to musi być upokarzające być człowiekiem sukcesu i kultury a przyjechać do pracy do warszawy i użerać się z lokalnym chamstwem.Michał - Wto 12 Paź, 2010
dobre em M - Wto 12 Paź, 2010 niezłe bydło
http://pokazywarka.pl/9b468s-2/Bart - Wto 12 Paź, 2010 przeklęte żydki!
dla odmiany prawdziwa polska, katolicka młodzież wszędzie za sobą pozostawia porządek, nawet czasem ławki w parku odmaluje was79 - Wto 12 Paź, 2010 i dziadków przez ulicę przeprowadzi...