Jakarti - Wto 12 Paź, 2010 ja nie klikalem na fotki ale ładnieś to zrobil kubas - Wto 12 Paź, 2010 U mnie w chrome otwiera się w sumie w dwóch oknach. W jednym po kliknięciu takim zwykłym i w drugim na forum.M - Wto 12 Paź, 2010
kubas napisał/a:
U mnie w chrome otwiera się w sumie w dwóch oknach. W jednym po kliknięciu takim zwykłym i w drugim na forum.
Muszę to sprawdzić w takim razie instaluje chromaM - Wto 12 Paź, 2010 W chromie w porządku jest106 - Wto 12 Paź, 2010 u mnie w ff zdjecie laduja sie jako bardzo male... np twoje zdjecie z podpisu
ma 28 x 7 px. nie za fajnie sie to oglada. po kliknieciu na zdjecie raz otwiera
sie duze zdjecie w tej ramce ze skryptu a raz jako zwykle zdjecie w osobnym
oknieYarko - Wto 12 Paź, 2010 u mnie na IE nie wczytują się do końca, później zobacze na makuM - Wto 12 Paź, 2010
106 napisał/a:
u mnie w ff zdjecie laduja sie jako bardzo male... np twoje zdjecie z podpisu
oknie
Jaka wersja ff?zefir - Wto 12 Paź, 2010 u mnie w FF i Safari hula zajebiscie sie teraz focie oglada 106 - Wto 12 Paź, 2010
M napisał/a:
106 napisał/a:
u mnie w ff zdjecie laduja sie jako bardzo male... np twoje zdjecie z podpisu
oknie
Co za hieny z tych pseudoekologów.
Chyba założę organizację - latara dla ekologa. kto się pisze?kubas - Wto 12 Paź, 2010
M napisał/a:
W chromie w porządku jest
hmm i to zależy w jakie zdjęcie i w którym temacie chyba. Sprawdź na zdjęciu wydechu w temacie yarko. Twoje z podpisu mi sie odrazu ładuje w jednym oknie.Janusz - Wto 12 Paź, 2010
M napisał/a:
latara dla ekologa. kto się pisze?
+1M - Wto 12 Paź, 2010
kubas napisał/a:
M napisał/a:
W chromie w porządku jest
hmm i to zależy w jakie zdjęcie i w którym temacie chyba. Sprawdź na zdjęciu wydechu w temacie yarko. Twoje z podpisu mi sie odrazu ładuje w jednym oknie.
Sprawdzę.
Coś jest nie halo ze skalowaniem. Muszę przysiąść nad tym jeszcze w takim razie.martin.h - Wto 12 Paź, 2010
Bart napisał/a:
polskie drogi...
Raczej bezmyślność i głupota
Jak nieraz widzę w jakich miejscach ludzie potrafią wyprzedzać to aż włos się na głowie jeży, dlatego ja mam zasadę jak nie jestem pewny to nie wyprzedzam.iQ - Wto 12 Paź, 2010 W pracy dzisiaj otrzymalem maila od nadawcy "Yuri Kutas" w sprawie transportu z francji. Szkoda ze akurat w tym momencie pilem kawe i oplulem cale biurko