"Oba auta traktować trzeba jako bazę do renowacji, jednakże niebieskim można spokojnie jeździć." Ciekawe są tylko najgorsze jak to będzie kolejne "Neverending story" z fordem w roli głównejM - Wto 27 Sty, 2009 nietryby...pP - Wto 27 Sty, 2009 zdradze tylko ze wlasne takiego rs kupil ostatnio kolegastafcio, zobaczymy co będzie z tym dalej..Misiek_lbn - Wto 27 Sty, 2009 http://moto.allegro.pl/it...na_allegro.html
ciekawe za ile do oddania...wasq - Wto 27 Sty, 2009 gosciu chce 5000
zaduzo jak za taki stan
brak zderzaka GTT
nie wiadomo w jakim stanie silnik
blachy tak sobie spasowane
wnetrze takie wielokultorowe to od tego to od tamtegoMisiek_lbn - Wto 27 Sty, 2009 to za 5 wolałbym GTE i f7r pod maskę włożyć, i pewnie jeszcze by zostało Bart - Wto 27 Sty, 2009 sprowadzony z Hiszpanii i ma normalne (nie wywozowe) niemieckie tablice, hmm...saxorulez - Śro 28 Sty, 2009
jest duże prawdopodobieństwo że te felgi zostały przywłaszczone i nie oddane..
miałem ja na moim saxo z szutrowa oponą właśnie. Były u Adamanta w garażu a teraz ich nie ma bo przyczył pewnemu Panu Krzysztofowi który najwyrażniej zapomniał oddaćCHRZANEK - Śro 28 Sty, 2009
Cytat:
jest duże prawdopodobieństwo że te felgi zostały przywłaszczone i nie oddane..
miałem ja na moim saxo z szutrowa oponą właśnie. Były u Adamanta w garażu a teraz ich nie ma bo przyczył pewnemu Panu Krzysztofowi który najwyrażniej zapomniał oddać
No to chyba już wiemy gdzie będzie nastepny spot - frekwencja ma wynosić 100%
Omówimy zagadnienia windykacji ...nox - Śro 28 Sty, 2009 Znam dobrego człowieka od windykacji w wawie mówią na niego Młody jeździ s-klaską z blachami W1 MLODY Bardzo skuteczny
pP napisał/a:
zdradze tylko ze wlasne takiego rs kupil ostatnio kolegastafcio, zobaczymy co będzie z tym dalej..
Czerwonego z Tarnowa ??Vlodarsky - Śro 28 Sty, 2009
nox napisał/a:
Znam dobrego człowieka od windykacji w wawie mówią na niego Młody jeździ s-klaską z blachami W1 MLODY Bardzo skuteczny
a do mnie przyjeżdża Merc Sprinter W2 Mlody i przywozi środki czystości nox - Śro 28 Sty, 2009 może rodzina ?? słyszałem że ma brata tyle że on też w windykacji robi pP - Śro 28 Sty, 2009
nox napisał/a:
Czerwonego z Tarnowa ??
nie,
ten jest taki zielnokawy i nadmorski Rudello - Śro 28 Sty, 2009
nox napisał/a:
Znam dobrego człowieka od windykacji w wawie mówią na niego Młody jeździ s-klaską z blachami W1 MLODY Bardzo skuteczny
heheh a skad go znasz??szymlorek - Śro 28 Sty, 2009
Rudello napisał/a:
nox napisał/a:
heheh a skad go znasz??
Pewnie wpadł kilka razy na egzekucje do Noxa więc po kilku razach przeszli już na "Ty"