Loko - Pon 30 Lip, 2007 Byłęm tam dosłownie pare godz wiec za wiele nie zobaczyłem w sródmieściu były całkiem fajne uliczki z kostką i łądnymi budynkami, ale strasznei dużo menelii tam było wiedc mało przyjemnie kubas - Pon 30 Lip, 2007 sie nie znacie sie chlopaki. Moze to nie krakow ani wawa ale jak dla mnie przyjemne srednej wielkosci miasto.. Loko jak ostatnio bylem w kraku to mialem takie samo odczucie apropo meneli. W bydzi czuje sie bezpiecznie. Ostatnio dosyc sie rozwija bydzia takze bedzie git. W kraku i wawie najbardziej obrzydza mnie ten wszechogarniajacy tlum. Przy calym szacunku oczywiscie dla histori kraka i wawy.Michał - Pon 30 Lip, 2007 warszawa jest wsiórska , krakow, wrocław lepsze.szymlorek - Pon 30 Lip, 2007 Ja jestem małomiasteczkowy co prawda
Ale krótki wypad do krakowa zostawił w mojej pamięci jak najlepsze wspomnienia i jakoś nie widziałem tam aż takiej rzeszy meneli, może dla tego że nigdzie nie ma ich więcej niż w Wałbrzychu Anonymous - Pon 30 Lip, 2007
Michał napisał/a:
warszawa jest wsiórska , krakow, wrocław lepsze.
WRC jest najlepsze , ale i tak chce mieszkac na starość w Gadńsku Anonymous - Pon 30 Lip, 2007
Michał napisał/a:
No jak posłodzisz jeszcze to może nawet na hmmm ......buziaka zarobisz Anonymous - Wto 31 Lip, 2007 warszawa byla zburzona w 99% jakby komus sie zapomnialo i zostala odbudowana i rozszerzona przez kretynow. dzieci naszych dzieci moze wyprowadza ja na ludzi. Ja sie ciesze bo jest duzo fajnych miejsc. co prawda daleko od siebie i trzeba wiedziec gdzie.CHRZANEK - Wto 31 Lip, 2007
Michał napisał/a:
Taaaa, Kraków ladne miasto.
Toruń też śliczny - mieszkalem przez rok Michał - Wto 31 Lip, 2007
JIMEK napisał/a:
warszawa byla zburzona w 99% jakby komus sie zapomnialo i zostala odbudowana i rozszerzona przez kretynow. dzieci naszych dzieci moze wyprowadza ja na ludzi. Ja sie ciesze bo jest duzo fajnych miejsc. co prawda daleko od siebie i trzeba wiedziec gdzie.
Jimmi to jest najbardziej idiotyczna odpowiedz , jaka często słysze.
No offence !!!!
Ale tak, została zburzona, nie została odbudowana z głową. I dlatego mamy mówić ze jest piękna i cudowna ? oj nie malutki, jest wsią dla mnie i tyle. U nas nie ma starówkim, klimatu, jest brudno, i pełno jeba.ne.go buractwa które przyjedza ze wsi i sie wozi w cynach, platiniumach itd. Sram na warszawe, nawet jak została zburzona, bo mnie to jebie czy była zniszzcona czy nie .
JEST HU.JOW.AM - Wto 31 Lip, 2007
Michał napisał/a:
JIMEK napisał/a:
warszawa byla zburzona w 99% jakby komus sie zapomnialo i zostala odbudowana i rozszerzona przez kretynow. dzieci naszych dzieci moze wyprowadza ja na ludzi. Ja sie ciesze bo jest duzo fajnych miejsc. co prawda daleko od siebie i trzeba wiedziec gdzie.
Jimmi to jest najbardziej idiotyczna odpowiedz , jaka często słysze.
No offence !!!!
Ale tak, została zburzona, nie została odbudowana z głową. I dlatego mamy mówić ze jest piękna i cudowna ? oj nie malutki, jest wsią dla mnie i tyle. U nas nie ma starówkim, klimatu, jest brudno, i pełno wykonujący ruchy posuwiste.ne.go buractwa które przyjedza ze wsi i sie wozi w cynach, platiniumach itd. Sram na warszawe, nawet jak została zburzona, bo mnie to jebie czy była zniszzcona czy nie .
JEST HU.JOW.A
To czemu sie nie wyprowadzisz? mi - Wto 31 Lip, 2007 do Bytomia CHRZANEK - Wto 31 Lip, 2007 Bo tylko w Warszawie jest "BiKej" Michał - Wto 31 Lip, 2007 Wyprowadze sie. Już niedługo.
I co , łyso ci teraz ??
Jakieś pytanka masz jeszcze ?CHRZANEK - Wto 31 Lip, 2007 Ja to chyba mam wrodzone uzależnienie od dużego miasta
Tęsknie za Warszawą mimo że brzydka i bez klimatu.
Ale ma to czego nie ma gdzie indziej.
Wielkomiejski gwar - coś czego sie nie da opisać.
Coś co może mają jeszcze ze 2-3 miasta w polsce
Edit: I metro M - Wto 31 Lip, 2007
Michał napisał/a:
Wyprowadze sie. Już niedługo.
I co , łyso ci teraz ??
Jakieś pytanka masz jeszcze ?