o ziom, to jest kwas i do tego stary. gdybym miał młodszą o 20 lat siostrę to by tego nie słuchała
Odpowiem, że utwór ten grany jest w stacji zwanej Antyradio, a tam byle czego nie puszczają. A poza tym Katy Perry jest OK, wolę ją oglądać, niż raperów z 20kg łańcuchami.kubas - Śro 11 Lut, 2009 http://wilek123.wrzuta.pl...-_thebill_remix tylko song bo nie moge znalezc teledysku Grubson thebill KonradMK - Śro 11 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
KonradMK napisał/a:
o ziom, to jest kwas i do tego stary. gdybym miał młodszą o 20 lat siostrę to by tego nie słuchała
Odpowiem, że utwór ten grany jest w stacji zwanej Antyradio, a tam byle czego nie puszczają.
tu bym się nie zgodził. puszczają ciągle te same sztampowe kawałki, nudne jak radio złote przeboje.
martin.h napisał/a:
A poza tym Katy Perry jest OK
tzn poruchałbyś? to mów o co chodzi a nie udajesz że muzyka cię interesujemartin.h - Śro 11 Lut, 2009
KonradMK napisał/a:
tu bym się nie zgodził. puszczają ciągle te same sztampowe kawałki, nudne jak radio złote przeboje.
Kto co lubi.
KonradMK napisał/a:
tzn poruchałbyś? to mów o co chodzi a nie udajesz że muzyka cię interesuje
A kto by nie poruchał KonradMK - Śro 11 Lut, 2009
martin.h napisał/a:
KonradMK napisał/a:
Kto co lubi.
ja na takiej muzie się wychowałem a mimo to nudzi mnie słuchanie w kółko AC/DC itp