jarek-malopolska - Pon 28 Cze, 2010 No prosze, gratulacje MARKU
A był ktoś w końcu w sobote pod Bonarka.. Ponoć jeden VTS jechał, ale niebieski.. Tomcat nie startowałeś.. ??qbus - Pon 28 Cze, 2010 heh... generalnie wszystko zostało powiedziane/napisane. My też wróciliśmy mega zadowoleni, nieustanny progress byl (miedzy 1 a 2 przejazdem Wojkowic 16 sek co daje prawie 4 sek na km, a potem znowu cos udalo sie urwac) tak naprawde byly to pierwsze km na opis, pierwszy raz takie predkosci. Wg mnie ten rajd byl idealna impreza dla kogos kto zaczyna w tym sporcie, troche to miasto takie bardziej KJSowate ale dawalo rade.
Mam jakies onboardy nagrane jak Klaudia wyrazi zgode to moze cos wrzuce, dziekuje za gratulacje napewno jej przekaze
Jacek z ciekawosci, mierzyliscie sobie czasy? jak wypadaly najszybsze przejazdy Wojkowic i Bedzina?Koto - Pon 28 Cze, 2010
Marek23 napisał/a:
Niech sobie jedzie szybko,ja chce ukonczyc i nie rozwalic auta.
Gratki, w takim razie czekam na szybkie tempo Cassis - Pon 28 Cze, 2010
jarek-malopolsk napisał/a:
No prosze, gratulacje MARKU
A był ktoś w końcu w sobote pod Bonarka.. Ponoć jeden VTS jechał, ale niebieski.. Tomcat nie startowałeś.. ??
Startował.Jacek - Pon 28 Cze, 2010 qbus, Wojkowice ok 3:47
z miasta z pierwszego przejazdu tylko mamy GeKo wpisze bo nie pamiętamTomcat - Pon 28 Cze, 2010
Cassis napisał/a:
jarek-malopolsk napisał/a:
No prosze, gratulacje MARKU
A był ktoś w końcu w sobote pod Bonarka.. Ponoć jeden VTS jechał, ale niebieski.. Tomcat nie startowałeś.. ??
Startował.
Wcale nie GeKo - Pon 28 Cze, 2010 qbus, w 2 przejeździe bodajże 3:53 w 3 do momentu awarii 3:37 wiem bo na nawrocie spojrzałem na stoper, trzeba dodać od nawrotu do mety lotnej czas przejazdu. a to jest maks 10sek. z On boardu z 2 pętli wynika że mogłoby by to być nawet 8sek. Będzin muszę zajrzeć do notatek co zapisałem.fydi - Pon 28 Cze, 2010
Cytat:
Wcale nie
hehehhe "nie znacie się. pojadę bo będzie super impreza"
Dobry wynik Tomcat, hihi Tomcat - Pon 28 Cze, 2010
fydi napisał/a:
Cytat:
Wcale nie
hehehhe "nie znacie się. pojadę bo będzie super impreza"
Dobry wynik Tomcat, hihi
Dziękuję. Impreza była super, następnym razem też jadę.
PS. Dobrze że wpadłeś poupalać wczoraj. Najważniejsze to jeździć fydi - Pon 28 Cze, 2010
Tomcat napisał/a:
PS. Dobrze że wpadłeś poupalać wczoraj. Najważniejsze to jeździć
Nie wiem czy wiesz, ale mam francuskie auto Cassis - Pon 28 Cze, 2010 Tomcat, eee... widziałem wczoraj fydi'ego jak się ścigał chyba ze starym sirocco na pl. Boh. Getta fydi - Pon 28 Cze, 2010
Cassis napisał/a:
Tomcat, eee... widziałem wczoraj fydi'ego jak się ścigał chyba ze starym sirocco na pl. Boh. Getta
właśnie Przerzucam się na strit rajsing! dzisiaj też tam leciałem. dziewczyny to bardziej kręci Tomcat - Pon 28 Cze, 2010
fydi napisał/a:
Tomcat napisał/a:
PS. Dobrze że wpadłeś poupalać wczoraj. Najważniejsze to jeździć
Nie wiem czy wiesz, ale mam francuskie auto
Wczoraj było 5 francuskich aut. Żadne się nie zepsuło... A przynajmniej nie samo z siebie Cassis - Pon 28 Cze, 2010 Tomcat, kiedy jedziemy znowu?Tomcat - Pon 28 Cze, 2010 Prawdopodobnie w środę
Tak wogóle to chciałem powiedzieć:
"JOKER (dziokier) !! Jop twoju mać !!" Gdzie są jakieś foty z tej imprezy ?