miszcz wyscig... niszczysz mnie na oporach...trzeba to zmienic matt - Pon 06 Lut, 2012 Wrobel, no to bajer, w krk nic nie sypie
wiesz jak to się za kimś jedzie jeszcze po śliskim, bezpieczna odległość musi być, a na oporze można się zbliżyć, mam jeszcze z 4 czy 5 takich przejazdów to Ci to gdzieś wrzuce na pw Wrobel - Pon 06 Lut, 2012 matt, no i taka sprawa ze ja wcale nie staralem sie uciec, a ty nie probowales mnie wyprzedzac chociaz zdazylo sie
matt napisał/a:
mam jeszcze z 4 czy 5 takich przejazdów to Ci to gdzieś wrzuce na pw
hehe czekammatt - Pon 06 Lut, 2012 no dokładnie, jakbyśmy mieli na zderzaki śmigać to by się to dla nas dobrze nie skończyło ogarne temat i podrzucefaldzip - Pon 06 Lut, 2012 no skandynawskie sztuczki jak sie patrzy! musialo byc fajnie qbus - Pon 06 Lut, 2012 matt od 1:15 jest mistrz wyscik!! wtcc sie chowa Konrad - Pon 06 Lut, 2012 qbus jak tam jest z nawierzchnią pod śniegiem? i po ile wjazd?qbus - Pon 06 Lut, 2012 tzn?
a wjazd kwestią ugadania
hh.org ma preferencyjne warunki.Konrad - Pon 06 Lut, 2012 Tzn czy się nie pourywa czegoś w zawiasie albo nie zawiśnie gdzieś autem które trze o progi zwalniające.
Kiedy coś jeździcie, żeby można było ewentualnie się przykleić?qbus - Pon 06 Lut, 2012
Około 30 sekundy masz wjazd na krótki łącznik szutrowy, gdy bedzie ciut wiecej sniegu bedize sie go przelatywac duzo lepiej niz teraz, zawsze mozna sie to po prostu przekulac. Trasa w takiej konfiguracji miala ok 1100 m długosci, zostala troche skrocona w stosunku do tego co jezdzilismy do tej pory ze wzgledow bezpieczenstwa, gdy uda nam sie wysprzatac badziewie ktore widac w 4 sekundzie po prawej stronie bedzie jakies 200 m dluzej. Potem w zaleznosci od konfiguracji jestesmy w stanie zrobic 1300-1600 m w zasadzie w calosci po asfalcie.
Jeździć można do końca kwietnia, na taki czas mamy dzierżawe z gminy Dobczyce w celu "stworzenia miejsca do szkolenia kierowców w jeździe na śliskich nawierzchniach oraz toru treningowego" budzik - Pon 06 Lut, 2012 Jestem i ja w akcji:
A tu moja konkurencja:
https://picasaweb.google.com/gdyniu/Kopaniewo05022012#qbica - Śro 15 Lut, 2012 warunki do upalania dzisiaj mistrzowskie
kolejne 80km po śniegu matt - Czw 16 Lut, 2012 warunki do upalania dzisiaj mistrzowskie
kolejne 145 km po śniegu
... ale rwd, szkoda że nie pugiem Janusz - Czw 16 Lut, 2012 eeee za bogato było.... bo praktycznie nigdzie nie było odśnieżone, i dopiero lekko nasypane (po takim mi się najlepiej jeździ) tylko wszędzie kurde 10 cm śniegu i płynie fura niemiłosiernie. Jestem niestety wyjatkowo niezadowolony ze swojej jazdy.... kiedys po białym nakurfiałem ze dojeżdżałem do zewnętrznych band na wyjściu a i zdarzyło się od nich odbijać, teraz natomiast mam spory limit ale trzeba się wjeździć
do tego przejechałem się kolegi GT i kurfa.... jakie clio jest nuuudne qbus - Czw 16 Lut, 2012 Klaudia wczoraj wyczerpała limit dzwonów na ten sezon a mnie troche plecy bolą, było tylko "o kurwa" od młodego, ja powtorzyłem "o kurwa", jeb, jeb, i wysiadalismy jak z czołgu przez boczne drzwi
Gaz trzymała do samego końca, lecąc w powietrzu była odcinka, pech chciał że rów był na tyle głęboki że auta nie było widać. Po postawieniu na koła okazało się że nawet zbieżności nie przestawiło